And I like it!

Yes. Nyss hemkommen från ett ypperligt ypperligt, ja jag säger det igen ypperligt samtal på cirka 3 timmar med barndomsvännen Pauline Carlson! It was great and I loved it!

Den svenska falukorven är nu nerhackad i en gryta som brukar kallas Korvstroganoff! Himla gott kommer det att bli. Väntar på Emma och Erik som nog ska ha maten. Undrar om jag pallar vänta på dom eller ska jag äta upp allt själv. Är mycket hungrig just för tillfället.

Stora ting kommer att ske inom de närmaste dagarna. Men det vågar jag inte berätta om. Ifall det inte går som det ska. Men det ska det. Because Im worth it!

See ya latero.

Btw det blir ris till korvstroganoffen!

Trough the years I know I will stay.

Jag skrev något långt men raderade ut det snabbt. Det blev för tätt in på. Istället så skriver jag att här sitter jag. Jag är trött som ett as och tänkte väl sova alldeles strax. Ska upp till jobb imorgon men innan det måste jag hinna packa lite inför helgen. Ska iväg och träffa mor o far. Det kommer bli skönt. Har inte sett dom på någon månad.

Gick upp med tuppen idag och sen blev det träning. Har hängt framför tv:n ett bra tag nu. Så denna dag gick faktiskt väldigt snabbt.
Nä, nu blir det norsk tv igen. Saknar svensk tv. Mycket bättre, mycket mer proffsigt.





15.21

Har precis anlænt till jobb efter en stressande væg hit. T-banan var førsenat så jag fick springa till jobbet...Helt ointressant men vældigt jobbigt før mej.
Ska jobba fram till 22.00 sen blir det hem och slappa. eller nææ, måste fixa massa grejjer.
Panik Panik och stress, ær det livet.
Ja, jag tror nog det.


Hade

sleep tight?

Go`morron Go`morron!
Har precis kommit till jobbet. Lyckades sova två timmar inatt. Men efter en hel del træning att hålla mej på två timmar sømn en hel dag verkar ha gjort sitt. Hehe jag klarar det galant.
Idag blir det jobb fram till tre, sen blir det ut och springa med Emma før att sedan gå på meditation! Det ska bli intressant. Kan ju redan hær och nu sæga att jag kommer att somna vid den tillstællningen. Men så får det gå. Det sægs att det ær bra att somna, man slappnar liksom av till fullo då ;)

Næ. Back to work.
Hade

I.W.L.Y.T.T.E

Godmorgon! ;)
NU är det packing som gäller imorn åker jag upp till fjället med jobbet. Är tillbaka i storstan på söndag.
Uppe i Trysil är det skitkallt, så det blir väl att packa ner vinterjackan tror jag. Usch, va är det för datum? 7:e okt? och vinterjackan ska fram? Jag undrar hur mycket jag kommer att frysa i januari.
Äsch, det tänker jag inte på nu.
Satt och kollade igenom aftonbladet.se lite. Fanns ju verkligen inget intressant. Det enda jag kom på mej själv sitta och klicka in på var atrikeln om " Hur länge är vi kvinnor attraktiva" HAHA. Jaa tydligen så har jag några år kvar då. Männen i undersökningen hade svarat att det börjar gå ner för oss i 50-/60-års åldern.
Good! Då kan paniken ligga och ruva lite till då.
Här kommer jag !



S.I.L

Ja, då vaknade man 20:03 och hade bara lite, ja lite panik. Smålöpte upp för att få i min lite kaffe och sen börja tvätta och hänga de sista av kläderna som jag började med igår.
Denna dag har ju gått snabbt. Har försökt utnyttja tiden på så bra sätt som möjligt och idag blev det till att:
Har ni någonsin sett något snyggare. Hela garberoben är nu vikt väldigt strukturerat.

Nu blir det film sen kanske lite mer vikning?

Klem

S.Y.L

Min dag har varit löjligt seg. Vaknade vädligt sent pga av sovbrist igår kväll. Har till största delen hängt i sängen idag. Jag är ju så pass ledig idag att jag försöker få ut det mesta av den. Tycker jag har lyckats rätt bra.
Sett på "ensam mamma söker". Lagat ostsås med spagetti. Pratat i telefonen. Sovit lite mer.
Nu tänkte jag faktiskt lägga mej för natten, även fast jag bara har varit vaken i 5 h och rent biologiskt, logiskt, elektrologiskt så borde jag inte kunna somna.  Ser det inte som en utmaning ser det som en självklar gåva till mej från någon.