underlägg för inlägg... Helgens bravader

yes..har inte pallat lagt in bilder elelr pratat om min helg som 22... Får väl göra det nu..Det som är så jobbigt;);)

I lördags började dagen med att jag blev väckt av älskade emma på 4 år och Frugan&Matte..Helt underbart. Kom in med kaffe och macka och tårta och ljus och presenter. Rökte i sängen också.. Det får man bara göra en dag om året fick vi förklara för emma. Sen över till matte och tog en kaffe innan vi åkte til Gränby för att inhandla lite till dagen efter. Hem igen snabbt. Frallan skulle komma och umgås lite med oss innan det vi drog ner till tzatziki för en dundermiddag med mina kära vänner. Jocke,Micke,Matte,Malin,Frugan och Matte. Synd att Jossan och ANders inte kunde komma. Men det blir till nästa år=)
Efter den goda maten bar det av till Pitchers där vi satt och drack lite påden goa uteserveringen, lite kallt efter ett tag så vi flyttade in. Jonas kom förbi och sa grattis och umgicks hade även med sej sina kumpaner oskar och niklas. Trevligt att träffa dom också.
Kl 2 var det dags för Slitage, att man aldrig kan dra sej därifrån. men på fyllan står man där och säger jag vill till Slitage där trivs jag bäst. Eller inte, men nästan, Sur&Ful spela. blev ett bra drag...

Sen var det dags att åka hem, iaf för min del=) Shit.. Kom på att man skulle upp dagen efter och baka tårta. Det går jag aldig om. Läser ni detta sålär er av mej. Baka ALDIG en tårta när man är bakis.. Den blev iof god men det var inte roligt att fixa massa saker innan släkten skulle komma..
Iaf så han jag och Frugan med nöd och näppe klart innan släkten kom. (där inkluderas fam. Laukkanen,Pettersson,Wentzel)


Det blev en lyckad helg och jag är OERHÖRT näjd för mina presenter.. Tack alla vänner som la sådant stort belopp på tatueringen. Det var oerhört önskvärt och tacksamt.
Tack alla släktingar för presenterna hemma. En helt ny säng kan man i princip säga att jag har nu. Den är dunder.

LIte bilder kommer upp nu. Blev inte många för orutinerad som jag var glömde jag att ladda mobilen kvällen innan så den dog mkt tidigt!

Kvällens tofs


Kvällens lock


Kvällens klocka


Kvällens Partyskor


Kvällens "party"skor;)


Kvällens Födelsedagsbarn med
ett leende




Haha...


Nej nu ska jag packa,Åker till Skåpa imorn med familjen.Det är påsk.Släktmiddag
Hare bra så syns vi kanse imorn.eller efter helgen igen.
PUSSS


trött? trött!

Hämtade batterisladden i stället.. Orkar inte sova!=) skriver av mej lite så kankse jag blir trött...

Frugan ligger i andra sovrummet och sover,tror jag...Har lust att gå in och pussa på hennes kind och viska "älskar dej".. men då vaknar hon nog... får vänta tills imorn.. en sådan klippa..en sådan trygghet...en sådan glädje i ens liv. Love.


nu är jag trött....


#Jag har förmågan att glömma bort"

Batteriet på datorn dör när som helst så jag måste fatta mej kort,
Har börjat plugga nu iaf. Inte visste jag att jag faktiskt skulle tycka detta var kul, men det kanske bara är i början..All ledig tid måste gå till att plugga nu iaf i 11 veckor framöver... =)

1 april var igår och jag varken lurade någon eller blev lurad.. Det var skönt. Hörde lite vänner som hade blivit lurade. Kom aldrig på någon bra grejj att lura om detta år... Trams säger jag usch och fy och blä

4 april på lördag=) 22 år gammal, det är inte mkt det eller..=) Det blir middag på Tzatziki med kära vännerna sen får vi se hur det blir... Sätter oss någonstans. Ska bli så skönt att träffa alla och ha det trevligt.. VÄrre är det med plånboken som får lida..mend et ska väl gå bra för en dag=)


Albumet med Melissa Horn-Långa nätter är ljuvlig... Passar väldigt bra till våren....Lite sorgsen dock.. Men det brukar ju inte vara några problem... (emo)  NOT

NEj lägg dags för mej...börjar sent imorn men tänkte plugga lite innan, på balkongen kankse i solen.. får hoppas det är sol.


Godnatt mina älskade vänner, hörs imorn...
and suckers...suck...



Humba humba!!!

ny dag med nya möjligheter..
Höll på igår att städa och möblera om mitt rum, det gick bra... var helt slut på kvällen.

önskar att emma kommer i helgen... Det hade vart så underbart...unit3... kankse i sommar blir det.

Finns så många tankar finns så många tvivel. Sräng mej i luften för jag pallar inte mer. Frugan du är ett stöd i alla väder. I LOVE YOU BABY!

det är att leka med eld att dra upp det här igen, för du ser i mina ögon att jag gav upp för länge sen....
hm... sann mening som många delar..


Nope ingen emo blogg här eller... Nu är det morgon och jag ska iväg till jobbet...
SOligt ute , det gör mej så sjukt glad.


Tagga till alla nu för på lördag gäller det....
middag på tzatziki och sen utgång lälngtar att umgås med mina underbara vänner=)




Bye Bye... suckers...

Play(er)

Du är äcklig..... juste du ja... du du du.....känn dej utpekad!


-------------------------------------------
Bäste Sara Fjell