sweet home

just för idag är jag bloggoholic. bara just för idag. vet inte rkitgt varöfr jag får ett sådant här ryck!
Ibland är det lite skrattretande hur jag igentligen lever.. Jag tror att jag är skit tät. Att jag klarar mej hela månaden ut, varje månad. men icke sa nicke. haha varför månad blir jag besviken på mej själv eller förbannad att jag inte har pengar kvar. Fast att jag vet hur varje månad blir. haha

Denna lön måste jag köpa en present till min bror. Letar efter en snygg huvtröjja. men tycker det e lite fattigt med sådana tröjjor. Han är ju så känslig.=)

mmmmmm

Min älskade kusin somnade när jag trädde in som barnvakt och mina tre kusiner. Hennes stora syster knäppte kort med min mobil och fick in ett sådant fantastiskt kort på emmie.
Sjukt söt.
Det här kortet utsöndrar en sådan känsla som jag tror alla mammor får. att se sitt barnoch inse hur mycket man älskar sitt barn. Det är nog obeskrivligt. Hoppas man får känna en sådan känsla mågon gång. ör det känns så fantastiskt.


Nej, nu har jag kolat på idol och tänkte åka till donken och käka lite med emma tror jag=)

Syns imorgon...


Farmabiff

Sommarflirtar! finns det något bättre?
Haha, tänkte på en liten sommarflirt för sjuuukt längesen. hade glömt bort han helt,jag menar det var ju bara en sommarflirt.Det var så kul att komma ihåg den sommaren igen. Sena nätter, ingen sömn,galna upptåg och flirt. haha.

var så himla ung den sommaren. känndes som om jag var jätte mogen men det var jag verkligen inte.
" Äru du som är sara? "
" ja, vadå då?"
" Ska vi käka farmabiff och ha sex?"

Va?? hade aldrig träffat killen förrut, han kom längs vägen i min kusins stad och frågar en sån fråga. Jag FÖLL
haha.. inte på frågan utan hans ironi och kall
är inte ens säker på att det var en sommarflirt. det hände ingenting en puss på mun tror jag, men då var det stoort. Hahah.

 

P.S. I Love You

Djupt.
Livet har så många olika vägar men är man verklige tvungen att gå alla? Borde man inte få välja de som är bäst, de som inte skadar eller sårar? Och om man har valt en väg då borde den väl inte ta slut? Är det verkligen rättvist?

Jag undrar verkligen om det finns en? Om det verkligen är den väg jag ska gå? Att bygga upp något och sedan se det falla? Är det livet? Att inte kunna ge allt som den söker? Att få kämpa och lida för att man var naiv.
vet du hur det känns? vet du hur det känns?

Godnatt.