pang!

ur högtalarna hörs Kent - Innan allting tar slut på repeat, om och om igen. Meningen i refrängen gnager sig fast inombords " Är du lycklig nu?"
Jag tar fasta på frågan som om den var till mej, försöker lista ut om jag verkligen är det.
Men kommer fram snabbt till svaret att: Ja, det är jag! Jag är lycklig nu!
Vad har jag verkligen att klaga på. Men om spekulerar djupare i frågan så har jag faktiskt ingen aning. Kunde varit lyckligare, men jag är väl nöjd. Jag har tak över huvve, jag har mat i kylskåpet( ibland iaf), jag har underbara vänner runt omkring mej och jag har familj(er) runt om. Jag borde vara världens lyckligaste.
Undrar varför jag ens tvekar på frågan?

Less


Så här less är jag idag! Less less less, men jag har iaf fått ut båda musikvideorna på Jouni Aslak/farbror på youtube.
det är inte jag som gjort musikvideorna utan några gamla elever från min förra skola GUC. Men jag har fixat til ljudet och lagt ut dom så att Jouni kan bli känd här i Uppsala.
Smak prov here we come!




Ska över till Carina lite senare, och sen blir det match ikväll som vanligt.! Jobbar gör jag också ikväll. Intressant kväll det blir, kan ju inte bli bättre=)

16,40

kanske ska sätta på new moon igen, såg på den i går men var lite för trött för att uppfatta vissa sekvenser i filmen.
Yes så får det bli.
Jag vet jag har itne skrivit på ett bra tag, menhar inte haft varken lust eller ork.
Nu mår jag inge vidare så det bli soffan för mej hela kvällen. PALLA!
goodbye

Från lax till cash

lummlig dag idag. vaknade en rätt okej tid matte och frugan kom hem för att plugga. Jag har endast suttit vid datorn eller tv idag. Ikväll blir det jobb. Ska försöka ruska upp mej själv lite först. Torsdag på etage i januari måndag. Ja ni hör själva. Det kommer att suga och för andra veckan i rad kommer jag sitta på en stol i 5 timmar och glo på schlagerfantaster som dricker cola. Det känns ungefär som om man är på en förfest man inte är bjuden till. Sitter i ett hörn och kollar läget. Hämtar lite cola och lite nachos ibland fast jag får ju betalt OCH tur är väl det annars hade jag inte valt att vara där.
Imorn blir det middag med Diana klockan två. Det blir lax och patatis a´la mamma. Mums så gott. Har lovat Diana att visa mina bästa kockegenskaper. Känns lite nervöst faktiskt=) Nääh då.  Hon får vara mått och belåten ändå.
Nu drar Frugan iväg snart för en fika nere på stan med några vänner. Jag blir hemma, tänkte få i mej lite käk innan jag drar. Kanske drar ner tidigare för att sitta vid spelmaskinen och dra in lite cash som jag skulle behöva rejält just nu. På tal om cash. Måste gå och kolla på Snabba cash. Tror nog att den är bra. Det spikar jag snart, ska bara prata med regeringen först;)

See ya!

possibility


breathe

just breathe, breathe
det är så lätt att bara luta sej tillbaka och börja fundera. Börja analysera och dra snabba slutsatser. I rädslans tillstånd är allt möjligt. Något som man måste lära sej. Just breathe, men när väntan är lång smyger rädlsan in och förstör.

Dimmiga dag

2010! Det kan inte bli ett dåligt år, inte med tanke på förrå årets händelser. Detta året måste bli ett bra år. Det måste!
Jag har börjat skolan idag och det känns skönt. Har bra ämnen i vår plus massa lov, så jag kan inte bli mer glad!
Hade tänkt att skriva en uppsats här på bloggen men känner inte riktigt på humör för det. Ska snart på en kvälls kurs. Det känns lite segt men det är bara att palla sej dit med ett stort leende och göra det bästa av situationen.
Nu blir det slapp framför datorn och frugan innan kursen och innan hon åker iväg för att leka lite med lillemma.
Så see ya latero.