lean on

det finns inga ord som beskriver smärtan.förutom dessa.


18 september 2006 00.03

Lycklig


offcourse im happy!


En helt vanlig dag har gått till fullo igen! och tack gode gud för det. Idag har mäklaren varit på besök och det gick super.Tog lite kort och var allmänt glad. Sen gick hon! Så pga av denna mäklare så har jag städat ordentligt nu, Stdat i 4-5h till en tant som är här i 20 min. patetiskt men vad gör man inte för att första intrycket ska vara bra?

Det har hänt nått konstigt med Cléo idag. Han har aldrig skällt på människor som går förbi eller kommer och hälsar. men idag har han börjat med något konstigt beetende. Och det är så patetiskt att världens fjantigaste hund, som är så liten ska låta så farlig. Snälla cléo, du skrämmer ingen!

Det börjar bli mycket kallt och mörkt på kvällarna nu. litemycsigt tycker jag, men får lite skräck i mej också.
Inte alltid så roligt att gå hem från stan själv när det blir så mörkt, med tanke på att jag inte bor i dom snällaste områderna i Uppsala. men det är väl antagligen bara att svälja och gå på som tusan.!
Säger bara, titta aldrig bakåt, det blir bara värre då!=)

Igår när vi packade och städade, så hittade jag två skivor som jag hade får några år sedan. Tonårsmusik som bringar så mycket känslor och tankar. Sköna låtar från MTRL. Till musik jag tillochmed har glömt bort vad dom heter. Men underbar musik är det iaf. 

Imorn blir det mallan-and-sarre-time
längesen sist.


You cant say no to me!