har man pengar så har man pengar

Tycker det är rent utsagt förfärligt att vi studenter som pluggar gymnasiet,kan oftast inte ha nått jobb pga av för lite tid,har endast 1000:- i månaden. Ja vad gör man med de pengarna då? Handlar väl åtminstone ett plagg mer månad kankse, går ut och festar för en del,åker lite buss,nått i cafeterian på skolan och lite godis. Ja sen var det slut.Det är samma grej varje månad och det blir bara tråkigare och tråkigare ju längre det går. jag har tröttnat och vill omedlebart lägga in ett klagan till Göran Persson.
Jag vet att du,Göran har inte skött dej övernuvud taget det senate året som statsminister du har svikit många och du har längre inte lika många anhängare nu som du hade när du började allt samman. Jag vet att du har "viktigare" saker för dej som du vill få igenom men jag vädjar till dej Göran Gör nått åt saken, Det har sagt länge att studiebidraget ska höjjas (med en 100 snålt) men det har den inte gjort. Vad är det för skit. Är det inte viktigt att vi ska få ha kul och kunna unna oss med saker lika mycket som ni gör. Ni vuxna fast ni även anser oss 18-19 åringar som vuxna också. men men, detta kan man väl inte ändra innan jag går ut.Så då kan vi lika gärna skita i det, för om jag fick 1000 kronor när jag gick i skolan jaaa så ska bannemej Ni under mej också ha det
rättvist ska vara rättvist

sarre - the härmapa!


Ja, jag känner mej verkligen som en härm apa. Jag är en människa som lever av andra! Ska jag vara stolt eller inte?haha. Jag härmade mat-tinas recept i dag och gjorde samma mat som henne. Jag skaffade en blogg pga av miriam! ja, jag njuter.
Jag tycker allt att om man är en härmapa så finns det allt nått bra i det, eller? Grejjen är att jag kommer inte på nått själv. Jag kommer ihåg en sekvens när jag gick i femman. Miriam min bästa kompisas hade allt som var häftigt ,hon hade rätta märket på sin svarta,långa dunjacka. Hon hade de rätta färgerna som sina platåskor, hon hade rätt stretch i sina svarta och gråa jazzbyxor som hon även( om hon ville känna sej lite coolare för en dag) hade kjol över byxorna OCH hon hade även rätt frisyr.parsfrisyren. Men det fanns ett problem. Att tjejen i våran klass som vi tyckte va värsta mobboffret hade exakt samma grejjer på sig fast i lite sämre kvalite och märke och allt runt omkring!=) haha
vi tyckte hon va värsta tönten, men av vilken anledning? till att hon härmade miriam? hon kankse också ville vara cool lr hur? Hon kankse ville känna sej snygg och speciell?  Detta är ju sånt man tänker på efteråt! För som jag kommer ihåg så har jag och miriam suttit många sena nätter och tidiga morgonar många år och varit upprörda över detta! Är vi det fortfarande?=)