so FUN

Sitter i soffan med Ridvan... MTV är på tv och låten LAdy Gaga- Just Dance kommer upp.
Ridvan säger lyssna nu dom säger mitt namn i början av låten.
Låten börjar Lady Gaga sjunger "Red wine".... HAHAHAHAHAHAHAHAAH Jag måste skriva enligt Ridvan att hon uttalar RIDVAN... så kul va det, men det tyckte inte han..

Patetiskt Blatte!


en dag i ett annat liv

Det bor en sorg i mitt hjärta som är svår att förstå.

Du ploppar upp i mitt huvud med jämna mellanrum.din bild bränns fast på min näthinna. Det gör så ont. Vill släppa till och låta dej komma in men jag kan inte. För att kunna leva måste jag skapa distans. 7 år av tomhet.7 år av sorg. Hur länge ska detta pågå? Hur länge är ett sörjearbete? Det måste finnas regler för detta? Det sägs att man måste lära sej leva med saknaden det är först då man kan börja sluta sörja. Det stämmer inte riktigt. Jag har Saknat dej i 7 år och sörjt dej i 7 år. Finner inga ord på hur mkt jag vill att du ska sitta i soffan med mej just nu. Din tomhet är större än jag någonsin kunnat ana. Att kunna veta att din tomhet har orskat så många tårar. Så många nätter liggandes i sitt eget tårhav. Så många dagar man hammar i koma. När ska jag kunna titta på bilder utan att få ont? När ska jag kunna  sluta tänka " om du fanns nu..."? Att varje dag solen går upp är det något du missar. Så mycket viktiga delar av mitt liv som du inte vet om.  Vi träffas en dag det vet jag. Det är jag säker på. Men när kommer den dagen. Att bara kunna få skymta ditt ansikte en kort sekund, det hade jag kunnat ge allt för. Sälja mitt liv för att få se ditt.
Jag älskar dej och bär din ring med heder och respekt.


Ulla "mormor" Sköld
1933.03.31  +  2002.07.25

A perfect day in A perfect girls life..=)

Japp dags för att åka iväg och luncha med mamma innan hon sticker till Skåpa. Det ska bli trevligt, har inte träffat mamma på över en vecka(!!?) haha. Sen bör det av till jobbet. Jobbar kväll idag, lite segt med ok. Åker til Frallan efter jobbet. bli mys i hennes säng. SÅ trevligt. Har saknat henne sååå.


Pallar inte lägga upp några bilder nu. Ska iväg alldeles strax. Har inte haft ork att vara aktiv bloggare just för tillfället, lite mkt just nu. Men det kommer. Nästa vecka börjar jag plugga igen. Det blev trevligt.. Får se hur smart jag är nu då=)

Hade en trevlig dag med min kusin LIna igår. Gick på stan och kollade läget OCH jag köpte inte EN ända grej. Så¨sjukt nöjd över mej själv. Och meningen " Jag är sjukt nöjd" ploppade fram från både mej och Lina hela dagen=)
Tror nog att Lina vinner den meningen. Hon borde vara Sjukt nöjd.

Slut pratat om det.
Snart är det helg och jag jobbar heeela helgen. Ska bli lite skönt faktiskt, inte slösa några pengar iaf. Sak spara fram till den 22 maj! För då smäller det=)
Riktigt häftigt ska det bli..
Berättar sen vad=)


Nej, nu står mamma på tomgång nedanför. Måste dra..
Hörs ikväll=)
Puss

En silvertår.

And when I lie all by myself
I see your face, I hear your voice
My heart stays faithful
And time has come and time has passed
If its good it's got to last


Tänkte lägga mej sjukt tidigt idag, typ nu. Det är redan måndag men jag har redan planer för hela veckan, det känns jobbigt. Gillar inte att ha planer, det ska bara komma. ;)
Kanske lite naivt och ungt tycker ni, men icke jag. Gillar inte kalendrar och sånt tjafs. Vill man något, är sugen på något så gör man det.. Kanske därför jag hatar att jobba överhuvud taget?  För att det är så bestämt!. Kanske, får grubbla på det när jag lägger mej.

har så många tankar i mitt lilla hamsterhjul.
Vet inte riktigt vilka jag ska solla bort. som inte är nödvändiga att  tänka.
Lägg din arm omkring min hals så du är nära.
Kankse så jag tycker.
OM du bara vill så säg till, jag kan vara din vän när natten faller.
Saknar något,något,den,det.
Sluttänkt för denna dag. Ska lägga mej där inne nu. I det stökiga.
Godnatt.

Resume

Har precis fått hem antagningsbesked från skolan. Nu är det plugga som gäller!=) Är riktigt taggad, hoppas att jag är det hela tiden ut.  Men detta klarar jag.

Nu har jag lagt in lite bilder på datorn från i helgen. blev inte så mkt kort. Tänkte inte på att ta så mkt. Hade annat för mej.
I lördags var jag hemma hos matte o emma och umgicks lite. Bar lite.. Kollade på tingeling och fem myror är fler än fem elefanter(puh lång titel) med emma. Sen deckade jag i soffan medans frugan,matte o emma bakade lite. Det var så skönt att sova där bland allt liv att jag ville inte till Västerås. Men det var bara att resa sej och gå hem föratt göra iodring mej lite.
Sen bar det av till Västerås med jobbet. Jag tror nog att jag diggade bilresan dit mest faktiskt. Jag,Sandra,Ali och Sara 2 satt och sjöng massa gamla svenska goa hits medan Hisham inte fattade ett skit. Det var kul. Han tyckte mest att det var skit musik;) Men dessa svenska goa hits slår aldrig fel, speciellt inte på fyllan!
när vi väl kom fram var höjdpunkten att träffa Mustafa och Nihad. Mina gamla arbetskamrater. SÅ otroligt kul. Har inte sett dom på över ett år, Höll igång tilt tre. Sen bar det av hem igen.
Somnade nästan i bilen med ali kom med det förtjusade förslaget att äta på McD. blev pigg igen=)

Söndagen gick åt att sova. Till Fem t o m. Shit. Var inge kul att gå upp då heller. Sliten man kännde sej.


Idag blir det häng framför tv och datorn.
Älskar måndagskvällar=)

Syns ikväll alla offer!















det var lite ansträngande att gå hem idag.








Before our hearts decide its time to love again.

Pallar verkligen inte lägga upp nya bilder idag. Men jag LOVAR det kommer imorn efter jobbet. Jag är alldeles seg just nu. USch, nu kom söndagsångesten igen. Den jag alltid har.
En vän erbjöd en liten rolig grejj till sommaren. Om man hittar tiden och så skulle det vara skit roligt. Att ta upp intresset igen. Problemet blir väl att jag har varit borta för länge så jag har ingen koll längre. MÅste nog träffa mikn gamla lärarare så att jag får tillbaka minnet igen=)

Jag har sneglat in i mitt sovrum många ggr dom senaste veckorna nu. MItt rum ligger intill vardagsrummet så jag ser allt skit jag inne i mitt sovrum. NI anar inte hur stökigt jag har det. Dags attt ta kort och lägga upp det kanske?!
Har sagt till mej själv flera dagar att denna dag är dagen jag ska städa mitt rum, men det händer aldrig. Sneglar in i sovrummet nu och tänker, ska ajg göra det nu?? Nej kl är 23.42 det blir för sent.
Men så säger jag varje dag!;)
Får ta det imorn;)


Skriver ett inlägg lite senare innan läggdags.
Hoppas alla har haft en bra helg. Det har jag.

tänkte skriva en tanke jag hade här, men det var för privat att jag skiter i det;)
Kanske skriver imorn om det!
Puss

Sliten men lever.

Vaknade nästan nyss.. Så sjukt sliten idag. Har ont i ryggen. Dansade lite för mkt igår.Men största delen blev lyckad igår. Lite kaos, men det får man ta.
Bilder kommer lite senare. Pallar inte leta efter kabeln=)
Nu ska jag ha kvalitetstid med frugan.. Love it.

Emma. va roligt att vi kan prata jätte mkt fast du är någon  annanstans. Haha+ha



Helt galet

Hinner inte lägga in bilder på dagens äventyr. Nu ska jag till västerås och FESTA! Det blir BK fest. Undrar hur det blir när ett rum är fullt med hamburgestekande människor. HElt galet kankse???
Kommer nog hem sent inatt. Men jag ska försöka att lägga upp lite bilder.
Hoppas ni alla har en riktig trevlig kväll. Och till vissa, ta det lugnt med drickan.;)

Emma, hoppas du har det bra ikväll, ta det lugnt?! OK, sup för mej så super jag för dej ikväll va?
Älskar dej, Hör av mej imorgon..(inte för att du har hunnit läsa detta än men ändå!)

Ciao Ciao

2009.03.21 - 13-23

When the sun comes down.

Godmorgon. Shit sliten tjej jag år nu. Ni ska allt se mej! Jobbade i natt. Vaknade rätt så tidigt ändå. Somnade riktigt sent igår. Jag tror kl hann bli 6 inann jag somna. Jaja.
IDag är det lördag, Ska till VÄsterås på personalfest=) Det ska bli kul. MEn helst av allt hade jag nog velat stanna hemma.. Men det är ok. SKa Skynda och göra i ordning mej. Tänkte hänga med Frugan och hennes Bihang=)=)
NEj då, ska träffa svampbobemma. En liten kid på 4 bast. Love


Syns ikväll innan jag åker. Puss

2009.03.20 - 14.27

Godmorgon alla mina unika läsare!

Har haft lite kvalitets tid med Frugan min innan jobbet.
Gick upp lite tidigare än planerat. Emma åkte idag så jag var tvungen att ringa innan hon hann komma över gränsen till Norge. Jag hann precis, försov mej lite. Vart en skvätt tår men det gick bra. Kom hem nu Emma, skämtet är över nu.Det var roligt ett tag men inte nu;)
Lägger upp lite bilder till minne av Emma. Det är nästan som att hon har dött. Men inte helt.;)

Denna bild är till dej snygging.

Glöm inte bort oss nu gumman.




När vi skulle flytta hemifrån Frugan och jag hade vi ett kriterie. Att kunna se slottet från balkongen. Det fick vi!

Där i mitten finns det. Syns bättre på sommaren;) Men vi är nöjda!


Erica hade lite svårigheter efter hon kom hem från träningen. Hon fattade inte riktigt varför vattnet inte kokades upp.

Ja ni ser.



Ska göra iordning mej inför jobbet nu.
Hörs inatt!



2009.03.20 -01.32

When I think about it
I know that I was never there or even cared
The more I think about it
The less that I was able to share with you
I try to reach for you, I can almost feel you
You're nearly here
And then you disappear
You disappear 
You, you disappear


sjukt bra låt. Beyonce-disappear.

kan inte sova. sitter och lyssnar på nya låtar lite här och där. vill att det ska vara den 22 maj iaf. Säger inget än;)Men det kommer bli såå kul.
Längtar till den 4 april också. Det kan jag säga. det är min födelsedag. Lite sorgligt att inte Emma kommer förbi stan då. Men vi klarar väl oss ändå. Eller hur frugan?
I wanna run. Smash into you. Vill att Ramo ska komma hem nu också. Saknar han sjukt mkt. Hoppas det blir tidigt.Kom hem Ramo så det blir roligt här i stan igen.
Och Clara kommer hit snart också. Ska sova hos mej en hel vecka, eller är det mer?  Har inte så stor koll. Men det kommer bli så sjukt kul. Älskar dej hårt kussen.
Det är så många som bara drar harifrån. Varför? Uppsala är väl härligt? Eller?

Godnatt allihopa för andra gången idag!



2009.03.19 - 22.28




Det är ju statistiskt bevisat att fler är deprimerade på vintern.Jag måste hålla med om det. Inte för att jag är deprimerad på vintern. Men när solen kommer fram genom snömörkret. Då vill man göra allt. Man blir så Speedad!
Just för tillfället älskar jag att gå min annars långa,lååånga,tråkiga vägen till jobbet.
Den är så härlig att jag måste ta lite kort och visa er också. Blir lite dubbletter sen igår men det är lugnt.



Visst blir ni lite sugna på att gå en promenad nu? Det blir iaf jag.




Har haft en vanlig dag på jobbet. Kom mkt kunder och det var trevligt. inte alls så stressat som jag önskat att det var. Det är där jag bränner mina kilo inför beach 2031. Kom igen!
Kan man flörta med någon som är lika gammal som ens lillebror?
va? var kom den frågan ifrån?, vet inte. skulle nog inte skriva ut den.en tanke bara;)

Nu ska jag skriva en ansökan till csn iaf. Hörs lite senare.
småtitt på dagens promenad

19.03.09- 13.44

Godmorgon,Godmorgon. eller ja, inte för er men för mej. Vaknade avv ett sms som gjorde mej så förbannad att jag var tvungen att stiga upp. Börjar sent idag så det är skönt. Jag gillar när man har lite olika tider i veckan. Ibland jobbar man dag och ibland jobbar man kväll.


Kom upp vid lunch( ;P ) oich såg min vackra fru sitta där.



Hon har haft tenta i morse så hon var lite sliten. Men hon är allt duktigt hon!





Nej, nu ska jag in i duchen. om jag någonsin kommer upp ur denna sköna soffa.
Ciao.Ciao


19.03.09

sjuuuukt söt
Just nu spelar The Scrpit-Before the worst. Jag diggar den sjukt mkt. Tänker lite på emma tror jag. ;)
Kan inte riktigt sova än. Har iof sovmorgon så jag kan lägga mej riktigt sent! Ska börja planera min tatuering nu tror jag. Innan 25/7 iaf.
Har en jätte rolig sak att berätta. Men tänkte inte läcka ut den så här tidigt kommer lite senare. Men det är sjukt kul och jag är sjukt taggad. Det ska bli så underbart skönt.

På lördag blir det personalfest i västerås. Ser framemot det.
Godnatt

när våren kommer sticker emma.

Årets vårtecken har kommit. Var sjukt underbart att gå hem i detta väder. Jag var laddad till topp.första vårtecknet


Har haft hej då-kalas till emma. Hon flyttar till norge på fredag. Efter hon gick hem, gick jag och frugan och grät lite för oss själva. Detta är inte kul. Det känns som om man aldrig kommer få se henne igen. Så sorgligt.
Vi har haft det så kul på så kort tid. Dom tre kvinnliga muskutörerna(?). hur blir det i sommar då? usch usch, vill inte tänka på det. Bara hoppas att hon har så sjukt kul där borta att hon till sist vill komma hem=)
Näh, men vi syns på sista april iaf.
men emma ska vara hemma.(så tråkigt skämt,men så sant)

Emmis.pis and löv


efter skratt kommer ryggskott

-vad är en roller?
-en som om sminkar Göran Persson med.
-nej, den målar  på stora ytor.
-Ja det var ju det jag sa.

så lågt frallan!

häng med frallan

Igår vart det kvallitetshäng med frallan. Vi hade trevligt. Synd bara att tv sitter på väggen. Båda hade lite svårt att se pga omständigheterna som närsynta båda två.
närsyntnärsynt



Men det gick mycket bra till slut. Ont i ryggen efter en lång dvdfilm med parlamentet.

Åter igen SöndagsÅngest.

Sitter hemma hos mamma och pappa.Har varit en hård helg=). Nej då, jobbade på fredag.lördag umgicks jag med john på dagen, sen åkte jag hem till Carina på kvällen. Kl Åtta var det dags för flustret och middag med klubbkortet. vart där hela kvällen. Det var riktigt trevligt. Söndag fastnade hos mamma och pappa.Har alttid en tendens att somna när jag är här. Vet itne varför det blir så. Men somnar nästan överallt.
Ska väl hem nu, Ny vecka imorn med nya möjligheter och massa jobb=) Inte roligt.
Orkar inte skriva mer. Saknar dej.

Ung och Dum

Onsdag.

slutade tidigt på jobbet idag. Var ganska skönt. Åkte hem till mamma och pappa och lagade lite god mat med pappa min.
vart en lugn kväll. Skönt att bara kunna vara där och slappa. Prata lite skit och bara umgås, like it!

Kom hem för en stund sen, försöker få ordning på min dator, med bilder,musik m.m
Lite krångligt det där. Hur jag ska organisera alltihopa. Men jag tror att jag är nöjd.
Imorn ska jag upp tidigt. Jobbar kväll imorn men tänkte åka ner till CVL och lösa lite skolproblem från förr. Vill börja plugga till hösten. Måste läsa upp lite ämnen också=)  Så underbart att man tar igen detta nu efter dessa år. Ja jag vet pappa. Jag borde ha lyssnat på er. Men finns det inte ett ordspråk som kanske är ursäktsbelagt men sant-"jag var ung och dum"

NU blir det läggdags. Annars orkar jag inte imorn.
Kram

tisdag och play-off match



Vaknde imorse och trodde inte det var sant. det var jul igen. Jag fattade inte riktigt vad som försigick där ute imorse, var alldeles för nyvaken. Insåg ganska snabbt att det var jätte mycket snö. Usch. Om det är sånt här väder på min födelsedag då vet jag inte riktigt vad jag tar mej till.

Efter jobbet skyndade jag mej hem, ville in i värmen. Var så trött när jag kom in att  jag till och med somnade framför dator med Harpan framför mej. Haha då är jag allt trött.
Frugan kom hem lite senare och vi kollade på sista Play-off matchen Almtuna-Växjö. Vet inte riktgit vad jag ska tycka. ÄR så besviken, fast man inte ens är med och spelar.
Känns som om det alltid sktier sej när Almtuna har något viktigt på spel. Ja ni so minte vet har nog redan fattat. Almtuna förlorade matchen och en plats i kvalserien.Kul säsong. vad ska man hitta på nu då?

Nej, tänkte lägga mej lite tidigare idag. Om jag lyckas så att säga.
Tänkte kika förbi mami o papi imorgon. Papi har varit ute på jobb som vanilgt och kommer hem inatt. Har inte träffat han på ett tag.
Yes, kom att tänka på att jag är ju ledig från jobb nr 2 imorn. Så härligt. Då orkar jag springa förbi CVL på torsdag morgon och fixa skola!=)
Godnatt.

Söndagsångest!

vaknade ganska sent idag. lite sliten efter att ha jobbat igår, var ganska mycket folk på etage. Men det var väl som en vanlig jobbnatt=)

Jo jag vet att det är den 8 mars idag, men jag är så stolt att berätta att jag och frugan har sågat ner granen som stod på balkongen! Vi klarade det. vi tänkte fira Internationella kvinnodagen på något vänster så vi besviade det för oss själva genom att göra ett riktigt karla jobb. Såga ner en gran! We made it.Så stolt över oss Frugan.

Sen har vi varit och storhandlat, det behövdes kan jag berätta. Vi har nog inte haft mat i kylen eller frysen på minst 5 månader. Det är nästan så att jag ska ta ett kort och visa hur mkt mat vi har nu=)

Nu tänkte jag och Frugan äta lite middag. Det har vi ju som sagt inte haft på länge!

Kankse kolla på film sen?

Syns senare.

I mitt lilla hamsterhjul.

Halo.
I can see your Halo.

6 mars.
Jag kan inte sova. Borde sova nu, men nått klämmer sig fast vid min näthinna. Kan inte sätta fingret på det men något obehagligt. Jag känner mej som en hamster i bur. Lik hamsterhjulet snurrar, snurrar mina tankar runt,runt och runt.
Varför? Vad? Hur? När?

Där tog det stopp. Finns inte så mkt att skriva, jag vet inte ens vad jag tänker.

Allt jag vet är att jag tycker det är synd, SYND. synd om dej.
Jag kankse aldrig lär mej, Jag kanske måste gå på nitar dag för dag. Men jag är inte du.
Jag borde inte vara upprörd. Jag borde inte ens tycka något.
Hade det varit ett annat liv, ett annat år så hade det inte rört mej ryggen,
och heller inte för att det var du. Du är lika med ingen. Men bara det att du var falsk. Bara det att du är allt jag spottar på så blir jag arg.
Har lust att låsa in dej i mitt lilla hamsterhjul så att du inte kan fortsätta leva som du gör.
BLÄ, fulaste ordet ever, Men det är det enda jag får fram.
Är less på sådana!
Tack!