I DO like this song;)

An I hope that you are having the time of your life
But think twice, that's my only advice
Mmm...
Come on now, who do you, who do you, who do you
Who do you think you are ?
Ha ha ha, bless your soul
You really think you're in control




haha bless your soul.

ikväll blir det klack!
jag vet hur jag kommer låta imorgon, klaga över mina onda och smått irreterade fötter. Men det är smällar man får ta.
Ja, som sagt jag ska på studentskiva ikväll. Var väl fyra år sedan man var på en sådan men det ska bli spännande. Får se hur skillanden hur man var då och hur man är nu. Kan tänka mej att jag är ett step lugnare. Troligtvis inte, men jag ska försöka.
Snart bär det av till en spelning, Jouni har gjort en ny skiva och ska lanseras idag.=)

Inte mycket mer kommer hända idag, imorn är det "det lagiserade supardagen" ( skriver man "lagiserade" lagiserade);) jaja
Så det blir jobb på kvällen, men ska nog sticka ner till stan imorn och kolla på när folk spyr på gatan och bajsar public. Underbart. Men tack gode gud att det bara är en dag om året. Detta år kommer jag dessvärre inte medverka till att göra uteliggare rika. Ja, så ser jag det som. City dagen  efter valborg är varje uteliggares dröm näste. De lär ju lätt få ihop en hel måndas lön om de börjar plocka burkar tidigt på valborgsdagen fram till dagen efter. GO GO!


Näpp, nu är jag raslös och väntar på samtal från Frugan.
Lägger in ett par gamla bilder. Har dock inte uppdaterat min "kamerarulle" idag.
Pallade inte.


stressig dag ...

mycket uppdatering nu, men det var ju det ni önskade er!
Är hemma för en kort visit, Frugan min är stressigare än någonsin. Vi har varit på Gärnby och shoppat lite till oss själva och till andra, mer om det sen.
Sen fick vi hämta upp lillemma för hon har vattkoppor. Det passade alldeles utmärkt till födelsedagsfikat vi har nu kl halv sju.
Måste sticka nu säger fruga, vi ska på mgon föreställning innan kalaset och sen ska jag till jobb...

ajja,

 hinner inte.. bye bye

soliga du

yes, vaknade för några timmar sedan och ska sticka i väg för lite ärenden. Ska möta upp Frugan och Jocke. Ikväll blir det jobb coh födelsedagsfika för berglind.
Lägger upp en "Kenza"
Vart tog solen vägen?

less

halloj halloj.. jag har så sjukt tråkigt. har suttit framför datorn sen jag kom hem i eftermiddags, har glömt att ringa diana och ramo också för den delen.. Har undrat vad jag ska ta mej till en kväll som denna, men alla ligger väl och sover snart så det är ju ingen ide. Funtade på att ljusa upp håret lite och började leta efter färgning i badrummet, gick efter rutin som jag gjorde när jag bodde hemma hos mamma, hon hade ALLTID massa hårfärger i badrummet. Efter ett tags letande undrade jag vad jag igentligen letade efter. Självfallet hade vi ingen färg i badrummet, vad hade jag förväntat mej?  Så, det blir väl  till att åka till stan för tredje dagen i rad nu och köpa blekningspulver. Less på stan nu, men har en del andra ärenden som jag måste uträtta.
Imorn bär det av till Berglind på kvällen, födelsedagsfika it is! Sen ska jag åka ner till jobbet, börjar lite tidigare imorn pga av BARCA matchen! Love it.. Vem tror ni vinner? Jag vet.

Btw min dator har kraschat, alltså seriöst. Jag får inte igång den, så får sitta på min Frus dator ikväll.(Hoppas det är ok, wifean:))
så när jag väl är här passar jag på att sno en bild på mej och frugan från midsommar 2009

Godnatt!


helt slut.

blev shopping idag. Mycket slitsamt.
blev lite mer saker, men pallar inte lägga upp bilder, det knasar sig här hemma. Ändå ingen som är intresserad.



sleep tight!

godnatt mina 43 000 läsare. ska försöka få i mej lite skönhetssömn, jag vet att det inte behövs, men man kan mog aldrig få för lite.

Stand up for what it´s worth!

Jag måste skriva av mig.
Har precis sett Efter tio med Malou på fyran. Det handlade om barn som lever i en sekt, och hur det påverkar dem och hur de ska få hjälp. Gästerna till denna diskussion var Per Kornhall (f.d medlem och lärare i Livets ord), Niklas Erlingmark ( en väns bror och fd medlem) och en RäddaBarnen tant vid namn jag inte kommer ihåg.
Diskussionen var larvig. Den enda som var bra i programmet var Niklas. Allt annat var tarvligt.
Jag är själv avhoppare från Livets ord, även om jag ogillar ordet "avhoppare" och allt vad det nu bär med sig för dålig klang. Jag valde att inte "vara med" i församlingen när jag gick i åttan-nian ungefär. Jag tog detta beslut endast för mig själv och inte för att jag ogillade skolans regler eller "hjärntvättning"(som så många vill påstå att det är). Jag kände själv att jag drogs längre och längre bort från min egna tro med Gud att jag till slut valde att lägga ner alltihopa. Jag kände mig falsk jämtemot mina vänner på skolan och alla runt omkring mig. Alla trodde att jag var en levande kristen att jag stod och gjorde allt som kristendomen står för. Men i smyg gjorde jag något helt annat. Jag tog ett beslut att visa mig öppet som icke kristen och i och med det så slutade jag gå på gudstjänster och andra aktiviteter.
Jag har inga problem med Livetsord. Min familj är fortfarande med i församlingen och jag har ett dussintals vänner som är med där. Jag håller mig uppdaterad vad församlingen åstadkommer och gör. Jag varken vill eller tar avstånd från församlingen. men vill inte komma tillbaka till vilken församlingen eller samfund som helst om jag inte har en ärlig och uppriktig tro med Gud. 
Jag ser mig själv som troende. Många gamla vänner som är djupt troende och som inte lever med mig, ser inte vad jag har för relation med Gud. Min familj och jag har många diskussioner om just livet, relationen med Gud med mera. Jag har nu en starkare tro med Gud än vad jag hade för fyra år sedan. Då var jag i upprorstillståndet. Jag ville vara upprorisk, jag ville vara rebellisk, jag ville vara allt det jag inte har varit. 
Till senare år har jag blivit mer mognare och mer ödmjukare. Jag har förstått och insett vad jag verkligen tror på och vad som verkligen är viktigt för mig i livet. Gud,Jesus och den Helige Ande har en stor plats i mitt hjärta och i mitt liv. Jag har inte kommit riktigt fram än, som jag anser själv. Jag har inte "fullbordat mitt lopp". Jag har mycket att lära mig, mycket att finna.
Tillbaka till där jag börja.
Jag tycker att det bokstavligt var skrämmande att man för det första talar att Livetsord är en sekt. Att man skriver ut på hemsidan " Behöver du hjälp att ta dej ur sekten, ring detta nummer".
Jag tror och jag vet att folk blir kränkta när detta uttalas. Okej, gästerna får säga sekt, för det är vad de "tycker". Men att Malou uttalar sig på detta vis innan hon har läst på fakta i tv det är inte rätt. Livets ord hade den stämpeln på 80-90 talet. Ja jag vet. Men efter undersökningar och fördjupningsarbete i församlingen har denna stämpeln tagits bort. Livets ord är med i många sammanhang i Uppsalas aktiviteter, Uppsala kommun och polis har många gånger tackat och tagit emot hjälp av Livets ord för deras inryckningar i samband med sista april och så vidare. 
Jag vet inte längre vad jag ska skriva för jag tycker att hela denna debatt är patetiskt och kränkande. 
Att televisionen inte läser på innan de håller en diskussion är för mig helt obegripligt.
Så säg vad ni vill, jag kanske är hjärntvättat iallafall. Annars skulle jag väl inte skrivit så här?
Höjj rösterna för Sverige håller på att spåra ut!

gött å leva

dessa tråkiga dagar har slått slint i skallen på mej.. har legat sjuk i tre dagar nu kanske, sovit på  dagarna och varit uppe på nätterna, jag kallsvettas, fryser, mår illa och spyr. sen helt plötsligt mår jag kanon igen. 
Nu får jag se till att skärpa mej, jag ska jobba hela veckan ut och måste fokusera framåt.
har typ inte ätit på två dygn heller, tror jag ska börja med den dieten, den funkar för mej iaf.
hade

b-day x2

Nyss hemkommen från Sälen, det bar av imorse efter NOLL h sömn. Vi hade i uppdrag att överraska käraste Victor som fyller år idag. Var först tvungen att bli godkänd av min far att åka iväg av den enkla anledning att han fyller år på samma dag. Tråkigt nog åkte min far och mor bort i helgen, men det gav ju en lucka till att gratta den andre.
Kom upp där vid lunch efter lite krångel på vägen. Glad blev han iaf. Presenter delades ut och vi lunchade.
Har precis kommit hem innanför dörren, sov som en stock på väg ner och måste erkänna att det var ljuvligt (och snabbt gick det).
Imorn är det måndag, tråkiga tråkiga måndag. Ska förbi Diana vid lunch och fixa lite körskole-grejjer ( dålig inspiration och intresse att finna ett bättre ord).
Godnatt

no, not you two

Säger som Rickard i karaokebåset sa idag. " jag gillar inte U2 men den här killen gör det så jävla bra"
Johannes T kom till Etage idag och sjung några truddeluts, han sjunger som en gud. Jag måste påpeka det. Tyvärr har jag ju inte hans version av denna låt. Så ni får nöjja er med denna. 
Jag nynnar.

åter igen.

yes, nyss hemkommen från jobbet.. Är dock lite krasslig i kroppen så jag gjorde nog inte ett så bra jobb idag. Inte enligt min chef som klagade och klagade till jag bad honom att känna på min panna, då tyckte han helt plötsligt att jag gjorde ett perfekt jobb!=)
ska upp tidigt imorn, kan tyvärr inte säga vart jag ska någonstans, det är en hemlighet fram tills imorn eftermiddag. Så får skriva det då.
Funderar bara om jag ska sova eller om jag ska hålla mej uppe.. Det är inte så många timmar jag får sova och jag kan faktiskt försova mej, det har ju hänt ett anta ggr. Vad tycker ni ?
Kvällens jobb var bra, det var rätt bra dag idag. Inte så mycket i baren men goa ful(l)a människor med röjj i sej.
Idag var det ett år sen Peter Punk dog. Så denna dag blev till minne av honom och vi serverade hans speciella drink som han så älskade. Vodka, Mjölk och Obo´y. Gick åt en hel del mjölk inatt, men det var det värt.
Jag skriver verkligen bara skit oftast, tänker inte på vad jag skriver utan bara babblar, som i vanliga livet ungefär.
Men kommer inte på något annat vid denna tidpunkt.
Godnatt

dagens....

Har nynnat på dessa låtar idag, datorn får ta över inatt

drygt inlägg.

ja ja, jag har varit sämst, tydligen skrev någon i kommentarfältet att jag skulle uppdatera mej. tror däremot att det är matte eller någon annan jätte nära som skrev det, men trodde ingen brydde sej.

Så det får bli en uppdatering då..
Har precis kommit hem från jobbet mitt, denna vecka jobbar jag fem dagar på Slitage.. Välbehövligt efter "minisemestern" jag hade. 
Påsken och min födelsedag firade jag i Skåpafors, om någon inte har någon som helst aning vart det ligger så ligger det nära Fucking-Åmål. Japp, jaa där kommer jag ifrån.Gillar inte att nämna F-Åmål när jag ska förklara vart det ligger, men tydligen så gick inte halva Sverige i geografi när de var mindre. Alla borde veta vart Skåpa ligger. Mycket viktig plats.
Jaja, nog om mej och mer om dej.
Jag pallar nog inte uppdatera om onödig, ointressant info.
Men så fick det bli idag, ska försöka komma upp innan tolv imorn tänkte jag ( läste på frugans blogg att hon ville att jag skulle åka ner på stan med henne runt lunch, tydligen så är det så vi kommuniserar nu för tiden)
Godnatt

conf...

förvirrad och trött.
ska väl lägga mej för att göra något åt tröttheten, men förvirringen vet jag inte vad jag ska göra åt.