Cannonball

I cant take my eyes of you.
Erica har åkt iväg till landet på sin sista vecka semester. Jag är ensám hemma och har skit tråkigt.Sabrin och becca har vart på besök ett tag så att jag inte behövde känna mej ensam. Men becca har precis gett sej av. MEn jag måste ändå gå och lägga mej snart. Ska upp och jobba imorn, och sen på torsdag så åker man till sthlm och jobbar=) fan va roligt det kommer att bli. Jobba i en annan restauran och bossa= )

Är ganska kluven just nu, Men orkar verkligen inte skriva om det heller. Blir ju inte bättre av attt man itter och lyssnar på världens bästa lugna låtar.Har försökt att komma igenom Scrubs serien. Men jag kan inte koncentrera mej. Så det är absolut inte värt det.

Step a little closer to me, so I can see.
So come on curage, help me to be shy

Love!

Standin' on your mama's porch, You told me that it´d last forever

har inte haft någon lust eller ork att skriva  i bloggen. Ni får ursäkta mej, men idag har jag iaf tid.
Jag tycker det är skrämmande hur snabbt tiden går. Nyss var det vinter och kallt. man bodde fortfarnade hemma hos sina föräldrar. Nu så är det sommar och man har firat midsommar med sina undrebara vänner. Var ute i öregrund på ericas och vitors sommarställe. Vi var över 30 personer. Det gick fförundransvärt bra med tanke på antalet person i onyktert tillstånd.hade en liten semester under midsommarhelgen.
Vi har nu bott i våran lya ett tag nu. och båda trivs kanonbra =)
Man tror att det ska bli så otroligt kul att flytta hemifrån. Och visst det kanske det är. Men herregud vad m,an saknar sina föräldrar. Min Mamma som alltid fanns där för mej närjag vaknade på morgonen. Som fanns där när jag kom hem från jobbet. Och som tog hand om mej när jag kom hem från krogen. Och min pappa som alltid fanns där för mej även fast han oftast kunde vara på andra sidan klotet. Usch, vad man mår dåligt när man tänker tillbaka på hur jobbiga man tyckte sina föräldrar var. Att dom tjatade och alltid undra vart man skulle och vilka man var med.
Men nu önskar jag nästan att min mamma skulle ringa och fråga på en fredag kväll vad jag hade tänkt att göra idag.
kan ju hålla med om alla som har sagt att man får bättre konstakt med dom när man flyttar hemifrån. DEt är sant. Man bråkar inte, Man bara älskar och saknar varandra..

Älskar er Brigitta och Lennart Fjell..
Jag är stolt att ha er som mina färldrar och stolt att jag har fått ärva en liten snutta av er=)
Hugs and kisses