me missing me?

saknad

Ännu en kväll, ännu en tanke.
Jag återförenar mej ständigt med en tanke. Är jag saknad av någon?
En svår fråga, för hur i allsenne friden ska jag få veta sånt, kyss mej imöra.
Jag har lagt ner en del energi på att slänga tankar till nån. Men kommer jag få dem tillbaka? Nej,verkligen inte.
svårt detta, och man orkar inte sitta och tänka på det heler..
vad blir en definiton av saknad? Hur vet att man att man gör det.
är det när man tänker på den 24/7 eller är det när man känner hjärtat bulta lite exta. eller när man har ont i magen?
Jag orkar inte längre.
varför är jag den som faller snabbast eller kankse inte direkt faller men som hittar nån att kunna falla för. Jobbigt värre det där. men vet inte dirket skillnaden, den är hårfin.
jag tänker på dej ständigt men jag försöker att inte göra det, För jag vet att det hjälper mej inte. Nej så där ska jag verkligen inte säga. Jag ska inte ens säga du! För det är ingen du....

Ingen ingen ska få finnas här, ingen ska få finnas.
Ingens ska få en liten möjlighet till att skära i mej igen.
jag vill inte bli lämnad eller sårad, Det är därför jag håller mej borta. Och jag tycker jag klarar mej bra.
jag lever med dom jag älskar och jag är endast med dom som jag vet inte kommer att såra mej.

Jobbigt ämne detta.

Youre allways in my mind, just for youre note dear!


Korriander, det får vi inte glömma!

elita!

Sluta ta min rumpa och säg att det är din malin, det är inge roligt längre! Folka kommer ju inte tro på mej längre!jag orkar inte skriva för kolla hur mycket klockan är. Och fråga mej inte vad jag gör uppe nu. Men hitta en tjej på msn som jag var tvungena att prata med, haha va fjantigt det där lät.
Gah jag är jätte trött, men jag måste kolla klart på Lättlagat på teven, de grillar kött!=)

helgen har vart lugn, har bara varit hos mallan i fyra dagar, HÖR ni, BARA! haha säger det, det var mycket ansträngande och jobbigt.Haha

Nej nu ska ajg gå och ha sex med cleo, NEJ det där var inge kul. Det lät helt hemskt usch.. jag ska gå och mysa lite med cleo.... Han ligger här nu och sover=)



Bye bye, seee ya later! som vi säger?
Nej det gör vi inte alls det=)

















How I know?

Does love hurt?

Man blir verkligen en riktigt grubblare när man sitter så här in sent på natten och inte har nått annat bättre för sej. det är då mitt andra jag komer fram. Och jag tror inte att det är så många som har sett den sidan. Det är jag, i ett hörn sittandes fundersam, tystlåten,instängd. jag tror att dom flesta känner mej på ett sätt som är sprudlande glad som för det mesta är positiv. och kankse skrattar jämt. Så jag tror nog att det är bäst för alla att inte se denna sida av mej. Ni lär bli chockande.Visst, malin har sett det jag vet. Men inte så många fler..
Nu känner jag mej som en sån där människa som man inte kan få nå tag om. Som man inte vet exakt vilket fack man ska sätta den in. Shit, det känns jätte konstigt. För jag tror inte att jag är eller någonsin har varit en sån människa.
Har jag bara blivit en sån, eller finns det nån baktanke till mitt "nya" beteende?
Börjar jag bli en "ny" person, börjar min personlighet förändras? Eller är det bara jag som känner att jag måste ta ett STOPP?

Det går inte en enda dag utan att tankar springer runt i mitt huvud. Tankar om allt. Ska gräset vara så grönt?Har jag köpt för liten storlek på min tröjja,den sitter ju så tajt? Det kliar i mitt öra, är jag sjuk? Jag är singel på alla hjärtans dag,är jag sjuk i huvudet?
Vad ska jag tänka, vad ska jag tro?
Jag grubblar systematiskt igenom varendra tanke. Känns det bra? Äre bra för mej?Ska man göra så här?
Jag  har för alltid beundrat en grubblare. en grubblare är fantastisk på alla sätt och vis. Jag bugar och bockar till alla grubblare där ute i världen, sluta inte grubbla.Men har jag blivit en grubblare själv? vad är definitionen av en grubblare?När jag tänker på saken, så har jag alltid beundrat en grubblare, så som jag nyss sa men att jag samtidigt har försökt att springa ifrån från att bli en själv, varför? Är jag då rädd nu för att kankse har blivit en?
Detta gör itne bara mej psykad, jag tror ni inte ens orkar läsa mina tankar. Men jag tror faktiskt inte att denna text är till er, utan till mej själv. För att jag ska kunna tänka lite mer utan att ha en ursäkt!

detta inlägg kom på ett spår jag inte trodde jag skulle komma på.Bilden skulle förklar mitt inlägg men jag har inte skrivit nått om det än.
Love hurts, och det känner jag, speciellt idag.
youre the only one who knows? knows what?

Orkar inte längre.
Malin, the love in my life!
Forever and ever I stand here right here behind you!

Du är så het!;)


Should I cry or should i smile?

You and me


Ja nu är det alla hjärtas dag. Oh det är fan den sorgligaste dagen på året känns det som. Även fast året nästan precis har börjat så kommer detta säkert bli det tragiska dagen. Shit, orkar inte tänka på denna dag. Jag gråter fan så snabbt jag tänker på det. Jobbigt värre är det. vem fan ska jag fira med i dag då?
Det är sånna här dagar då jag verkligen inser hur ensam jag kan vara. Eller rättare sagt hur ensam jag ÄR.
Visst, jag kan acceptera att jag inte har nån pojkvän, det behöver jag inte ha just nu känner jag.
men jag ha rinte ens nån att kramas med eller gosa med. JAG HAR INTE ENS NÅN ATT KOMPIS-KRAMA MED. är inte det lite förfärligt.
Den som söker han finner. Bullshit. Den som skiter i allt lär nog hitta nått, kanske!

Igentligen orkar jag inte prata om detta. För tro det eller ej, men det tär på mej 10 ggr mer än vad jag hade trott.
Jag vill inte ha det så här och då menar jag inte att jag vill ha ett stadigt förhållande eller nått.
utan jag menar att jag vill ha nån bara, nån som man har Riktigt kul med och som man kan vara lite närmre och nån som inte är MALIN hahahaha, ( det är en komplimang, älskling)

Detta känns hopplöst att diskutera i detta. För det river endast upp mitt hjärta på fel sätt!

Fuck free world?

Oh my GHOD?!

Det känns jobbigt när man vet att man bara är EN i en vänskap. Man ringer man skickar sms, man försöker träffas. Men när jag väl bestämde mej att inte höra av och det gick veckor, Ja det är då man får reda på om man verkligen ärbästa kompisar. För inte har jag fått nått samtal eller nått i den stilen.
igentligen ska jag inte bry mej för jag har världens bästavänner vid min sida. men det är aldrig roligt att förlora en! Men mister man en står en 1000 åter.
Så inte ska jag tjata ner mej i detta.
Jag har mina vänner, och jag är evigt tacksam för det.

Jag har ingen aning men hela dagen har jag haft ont ont ont i magen, och jag undrar så av vilken anledning har jag det. Malin hade nog svaret. och det är nog sant.
Men du, vi pratar mer om det här imorgon!=)(haha)

Because of you
I find it hard to trust
Not only me, but everyone around me
Because of you
I am afraid

... jag undrar bara om du har fler filèer.


Ahhh allt gör mej galen. jag längtar i till studenten. Och mest av allt jag längtar till min egna lägenhet! fattar ni! Jag vill flytta hemifrån, och det är nu! Detta gör mej galen, och om jag inte kommer ut ur huset ja då kommer jag göra alla andra i detta hus galna.
GAHHH



I love you henke Larsson...
Youre the fucking best man i the world


(Malin, the love in my life)






Lycklig i Las Vegas?

lycklig

Ja det e jag, och jag vet inte varför men det är bara så det är. Jag har ett liv(tro et eller ej) Jag har världens bästa själsfränder(stavas det så), världens bästa familj. Vad mer kan man begära?
Jag vet faktiskt inte hur jag ska skriva dagens blogg för det jag tänker på måste jag skriva på ett annat sätt,så att ingen förstår=) Varför ska jag då skriva det? Oj, jobbigt detta blev.
Skit samma.
jag är sara fjell. Bara det förklarar ju allt.


Fins det något mer att säga?

Kärlek

ja nu sitter man här igen.. jag är hemma från skolan idag igen...Ja, men jag kunde inte gå till skolan idag, hade så himla ont i lungan att jag höll på att dö nästan, men efter en drogtablett och sömn så sitter jag här igen och mår så bra..
eller mår så bra kan jag väl inte riktigt säga...
Igår hände en olyckshändelse, Hade precis pratat med malin och stod då inne på toaletten  när vi asvlutade samtalet, så jag la på och la den ner. och märkte senare efter min förvåning att jag hade lagt den diskhon(kommer inte på riktiga ordet för en sån inne i badrummet) och där i fanns vatten och sköljmedel, så nu är hem telefonen trasig.och jag ska betala den, det betyder att jag har NOLL spänn i två månader framöver, och jag mår så såligt över det, att jag var tvungen att gå ut med en LÅNG promenad med cleo och grina.

Ja så idag mår jag inte heller så bra, det från igår följer efter mej, plus att jag ha dej i mina tankar nu, har inte haft det på två månader. Men  det verkar starkt som om du aldrig kommer ut ur mina tankar. Jag vet inte vad jag ska göra, vet inte vad jag ska tänka eller inte tänka. Men jag hoppas att det också går över, för det har ju allt annat mellan oss gjort...


It because of you.
I cant trust other people, and you.



låt dom leva eller inte?


va finns det att skriva om när ens helg har varit hel-lung och det enda drastiska jag har gjort , var nog att gå ut med cleo sex i mosre=) haha
har tagit hand om mej själv denna helg iaf, och ja tycker att jag är väldigt VÄRD det.

Känslor kommer och känslor går. Men hur snabbt kmmer dom, och hur snabbt går dom?
Det är en fråga jag ej kan besvara på, kan du?
kommer känslorna när man inte vill ha dom eller går dom när man vill ha dom?
jag orkar aldrig lösa problemet, finns det verkligen nån som kan lösa problemet?
det bästa är nog bara att låta vågorna följa en! haha

måste sluta tänka, detta gör mej förrvirrad.
du finns kvar i mina tankar fast jag inte vill.
och du2, du kommer i mina tankar fasat jag vill inte!
aja...
låt känslorna leva eller ta död på dom