en vecka jag helst vill glömma

haha
Ja, så här går det till när man försöker hålla fast krog personalen, det tas på kort och sparas, kan också berätta att den där killen aldrig mer fick komma in på stället=)

Ja, vad ska man skriva nu då? Haha, jag har inte skrivit på bloggen på jätte länge, en anledning till det är ju för jag har varit SÄNGLIGGANDES i en vecka nu, Idag var första dagen på en vecka jag har fått sett andra människor och ljuset! Det vart ett holy moment för mej faktiskt..
Ja, man kan väl säga att jag också har haft lov denna vecka, jag har inte jobbat, bara kollat på massa värdelösa program som går vid 13.00 till 15.00 på teve.
Idag har jag iaf vart med erica WIIE, vi var och kollade på en lägenhet idag, den var helt okej, Blev inget WOW-upplevelse direkt, men billig och bra.vi är inte säkra om vi ska ta den pga av erkas mammas lägenhet. aja, mer om detta får ni höra nästa vecka när vi har bestämmt oss=)

Det kankse skulle vara bäst för mej att sova nu med tanke på att min kropp behöver sömn, men jag kan inte sova, har myror i bena.

En sak som jag kom på mej själv idag. det var att jag satt och kollade jobb och lägenhet i göteborg i morse- Varför gjorde jag det? jag har ju sagt till mej själv och mamma att jag vill flytta dit men inte just nu. Men helt plötlsigt vart jag jätte sugen på att göra det nu...aja ,får sitta och tänka på det ett tag=)

nu finns det väl inget mer att skriva om, eller jo det finns det men jag orkar inte iaf.
Sov gott