some space

Nytt inlägg idag då.
kan tyvärr inte lägga upp någrra bilder än.
men jag lovar det kommer, det kommer..
Idag är det dags för jobb.
ska snart iväg med emma, hon måste bara bli klar först;)
Känns konstigt att jag ändå är här. Men jag tror att jag kommer vänja mej ganska snabbt.
Det blir en tidig förening med min värmemadrass detta år iaf=)
det är svinkallt i rummet på morgonen så jag vet inte vad jag ska göra. Bara att ta fram den.

Näh, nu ska jag göra något annat..
HADE!


Bror!

Vaknade för en stund sen. ska ner till stan och träffa bror som är på kortvisit i stan.kommer inte träda han på ett tag ni blir sista gången jag ser han innan jag flyttar. Men hoppas han snart hälsar på i Oslo. Har lovat att hälsa på han i Umeå också. Känns som ett lite större projekt. Men det är typ lika långt från varandra. Så jag har igen ursäkt. Ska göra mej i ordning lite snabbt. Drar om 40 min. Bye bye

Sitter och väntar på bussen till jobbet. M...

img_0659 (MMS)

Sitter och väntar på bussen till jobbet. Missade den precis för bu ar dom visst ändrat till hösttabellen redan. Jag hinner inte med förändringen. Så fort jag har vant mej vid tiderna och memorerat dom då byter dom. Får sitta här och vänta till halv. Inte så lång tid. Men tröligt ändå.  Har bara vrit hemma idag. Packat lite mer. Bestämt lite med emma inför avgångsflytten. Käkat lite mat och kollat på kitchen nightmares. Det är då sjukt bra. Gordon är så sjukt skön, skriker som ett monster men snäll som en valp. Love it.  Boring att sitta och läsa allt mitt nonsen så här en onsdags kväll. Men jag försöker bara fördriva tiden.  Godnatt!


Ett till bevis. Mitt rum.  @&&@&#%%%#

img_0658 (MMS)

Ett till bevis. Mitt rum.  @&&@&#%%%#


Ser ni. Flytten gör mej galen. Kan inte so...

img_7311 (MMS)

Ser ni. Flytten gör mej galen. Kan inte sova i rummet. Kan knappt va i vardagsrummet. Gaaaaaah. Det gör mej galen. Bara två veckor kvar


Besök av john. Lite kaffe och the Ellens s...

img_0656 (MMS)

Besök av john. Lite kaffe och the Ellens show. Sweet


Så är man hemma efter lite lunch hos fruga...

img_0655 (MMS)

Så är man hemma efter lite lunch hos frugans farmor. Är sjukt mätt, lite halv trött. Kanske gosar ner mej hos lillemma i soffan och kolla på Bratz!


Här sitter jag en helt vanlig morgon och b...

img_0654 (MMS)

Här sitter jag en helt vanlig morgon och blir bjuden på frukost i Emmas kök!


Detta blir min utsikt hela Kvällen. Har p...

img_0649 (MMS)

Detta blir min utsikt hela Kvällen. Har precis vaknat, ätit lite "frukost" och ska härmed slappa. Reser mej endast för balkongbesök och vatten. Om nöden kallat så kanske jag går med på toabesök. Kanske


Detta är min ädelsten. Kommer älska dej he...

img_0640 (MMS)

Detta är min ädelsten. Kommer älska dej hela livet. Min älskade älskade vän har fött fram något så underbart. Något så fint.  Paloma <3  Nu blir det ordning för jobb  See ya latero


Cold case love

Yes here it comes. Har precis kommit hem från jobbet. Eller för någon h sen igentligen men kan ju som vanligt inte sova efter jobbet. Snart flyttar jag till Oslo. Om cirka två veckor. Huset står i flytt. Är inte alls klart med allt. Men Ska komma igång med grovflytten nu i veckan när mamma och pappa kommer hem från semestern. Annars flyter det mesta på. Jobbar och sover. :) Sitter just ny och halvkollar på DR. Phil medans jag lyssnar på rihannas nya skiva. Har inte gett mej tid för den. Men eftersom att jag är så fruktansvärt lik dej tjejen i allt. Så måste jag ta mej tid till det också :) hhaha NOT. Låt mej bara tro det Kan inte lägga in bilder i inlägget eftersom jag använder mobilen för detta. Men det får väl bli en annan dag. Har lovat matte att uppdatera lite mer. Får väl lyda honom. Gooodnatt allesammens!!

Åh Sara!

Sitter hemma hos mamma och väntar på GOD käk.
Har varit ute på tripp till olika affärer idag. Är seg till hundra och ska jobba idag. Har inte sovit många timmar inatt så jag är sjukt trött. Men hinner med en powernap innan jobb.
Snart är det dags för flytt till Oslo.
Jag går runt och trampar nu och vill bara komma igång med flytten helt. Flyttar om tre veckor ungefär och bröjar jobba direkt.
Undrar vad det är jag har gjort för val egentligen. Jag ska verkligen flytta från min hemstad. Byta mönster efter 23 år.  Ska bli kul men måste ju erkänna att jag är lite nervös också.
Men det är smällar man får ta. Det kommer nog att gå bra. Trivs jag inte så är det ju inte så långt hem och det är ju tur det.*Nu ropar mamma för nu är det mat.
Seee ya latero!