Love

Har nytt sett Grey´s första avsnitt. Har gråtit igenom hela avsnittet, det låg för nåra tiden och för nära hjärtat.


It's important to tell the people you love how much you love them while they can hear you.



tidsfördriv

Frugan min har skaffat blogg och hon kör hårt fram här! Hon skriver så många inlägg per dag att jag nog är tvungen att hänga efter henne. Är det pengarna som lockar henne eller är det något annat? mycket intressant.
Jag får inte sitta här framför datorn längre jag måste plugga. Dricker kaffe för att hålla mej vaken. Har sjuktanmält mej idag från både skolan och jobbet. Min förkylning släpper inte. Har både inköpt nässpray,treo,panodil zapp. men inget tycks hjälpa. Funkar verkligen tricket med ångande vatten? Känns väldigt gammalmodigt.
Skulle även göra mat till mej, men pallade inte koka potatismos så det fick endast bli fiskbullar. Inget annat. Kändes som en soppa. Mycket gott. Hade nog hellre åkt hem till Matte för att käka. Men ser nu att det kankse blev en aning starkt. Haha.
Lyckat där matte.



Wiii... Prrr

Godkväll! Har suttit framför datorn nu och gjort en ny header, va tycks?
Är ganska nöjd med den faktiskt. Men allt kan bli bättre. Nu är det dags för plugg. Har religonsprov imorn.
Ikväll är det nya avsnitt av Grey´s anatomy! SHit va spännande det kommer att bli. Längtar sjukt mycket. Jag är helst uppspelt att jag nästan skakar=) haha..

syns senare.


surprise

har precis kommit hem från jobbet. Åkte dit vid åtta för att jobba lite. Det var match och så där, kunde blivit mycket folk. Men ack nej! Det vart det inte. Åkte hem vid elva.Så tre timmar. Woho. Pengar;) Ska plugga lite ikväll sen blir det sängen, ska upp tidigt imorn så skulle vilja sova ett antal timmar då jag känner att jag snart kommer insjukna! Jobbar i stort sett  hela veckan förutom fredag. Då fyller brorsan 25 år! Han vet inte så mycket vad som ska hända, så jag kan väl inte skriva ut något här heller ifall att han läser!=)  Men trevligt ska det allt bra, längtar redan.

Nej, nu ska jag snyt mej,sen blir det engelska!
Godnatt allihopa!


Jag och broder

(bild lånad av Erica Pettersson Wentzel)


treo och kaffe

sov hos mailn inatt. Hon har åkt iväg och jag vaknade för en stund sedan.Är sjuk. Måste palla mej hem, men jag pallar inte. Ikväll blir det jobb i ter timmar iaf. Nu blir det kaffe.

.

Jag vill hem. Jag vill till dej. Jag vill ligga där bredvid. Känna värmen, känna att du finns. Jag vill att du ska finnas. Jag vill inte vara ensam längre. Jag vill inte sakna dej. Jag vill inte känna smärta. Jag vill tillbaka. När det bara var du och jag. När det bara var skratt,glädje och tårar.  Du ligger där alldeles för dej själv nu. Kallt är det också. Du kankse fryser? Behöver du en halsduk så säg till. Jag kommer snart till dej. Du har varit ensam alldeles för länge. Jag älskar dej
U.S


in the moonlight.

vaknade sent idag. Hann slappa lite framför teven, sen var det dags att åka ut till Örbyhus. Kyrkan hade annordnat en Liv och död mässa och skulle pratar lite om Simon och så där. Det var trevligt och mysigt, var även nere vid minnesplatsen och tände lite nya fina ljus. Alldeles jätte mysigt är det där nu.
Race:ade sedan till Uppsala för att hinna gå på bio. Det blev Flickan som lekte med elden. Den var bra. Röck til några gånger.. Fick även sendrag i låret under filmen, LOVELY


Ser att jag måste läsa på lite grejjer till skolan imorn, lär nog sitta med det nu, ska upp tidigt imorn.
Imorn blir det hem till min käraste Malin a.k.a Frallan.. I just lovve her. Ska dricka lite vin och snacka mycket skit imorn! Det kommer bli bra det känner jag.
Hoppas ni har haft en riktigt bra dag.

What if you could here this song.

mycket underhållande dag...

Erica har en ny blogg. Hon tror hon ska bli rik,=) vi får se om hon lyckas. Kolla in hennes blogg här


Hade razzia igår, Mycket underhållande. Hinner inte berätta så mycket, gör det senare ikväll.

btw, a few minutes ago.
Jag: Erica!!!!(villa att hon skulle kolla upp)
Erica: Jaa?
KLICK


Erica: Mäh, nääh du tar ju kort. Igen.
Sara: OK!=)
KLICK



Mycket underhållande!=)

see I can see

Är nyss hemkommen  från jobbet. ska upp om några timmar. Dagen har varit bra. Har umgåtts med Malin a.k.a Frallan hela dagen. Hon är helig. Har sådan tur att jag har funnit henne och att hon fortfarande finns kvar i mitt liv. Mina vänner betyder så mycket för mej och jag har underbara vänner runtomkring mej. Erica a.k.a Frugan som jag bor med betyder mycket. Är glad att du finns hon mej fortfarande. Emma, kom hem snart. Jag saknar att ha dej här och veta att du finns en busslinje ifrån mej.Men jag kommer snart till dej, det ska bli härligt.

Gårdagens inlägg är en av många känslor som jag har. Den kommer och går lite som den vill. Det är väl därför jag aldrig är beredd på att känna så. Det blir som en chock varenda gång. Många känner nog med mej. Många delar mina frågetecken och tankar.
Det kankse är normalt. Det kankse är onormalt.Allt jag vet är bara att jag känner så och det gör ont..

Inge mer emo för idag.

Jag är nöjd med min dag och imorn blir det bara plugg,hela dagen. Ska till skolan snart, om några timmar. Tänkte utnyttja lite sömn nu.
Jobbar hela helgen. Som vanligt, men det är skönt att ha någonting att göra, Slippa tänka så mycket...



I'd go hungry
I'd go black and blue
I'd go crawling down the avenue
No
There's nothing that I wouldn't do to make you feel my love



Godnatt

...

jaja,  Gud är säkert svaret på mina frågor. Men kan inte låta bli att bli irreterad på en sådan kommentar. Du känner visserligen inte mej eller vet något om mitt liv. Du har ingen aning om vad jag har för gudstro eller vad jag har för relation alls med Gud. Gud finns redan i mitt liv. Så sluta lägg energi på att fräsla mej. Gå till någon annan istället. Vi syns i himmlen.

Bye the way. Sitter hemma hos frallan, THE frallan och har käkat lite mat. (det tyckte frallan va roligt) Vi sitter och kollar på frallans tegelvägg. Tror att det finns spöken där. SCAAARY. Ikväll blir det jobb. men först ska det rökas som bara jag och frallan kan. Och snacka lite skit, eller nej. Det görs inte på frallans balkong. Vi skippar snacket.

Jag hugger som en kobra och dricker som ett as.




in my homntown.

Kan inte sova. Kan inte slappna av. Ska upp om några timmar och digitalklockan vid bordet skrämmer mej. Jag vågar inte blunda, jag vågar inte slappna av. Rädslan att somna in gnager. Ensam, alldeles ensam. Människor passerar hand i hand förbi när jag sluter mina ögon. Mitt liv står still. Jag står still. Hur kan man känna sej så ensam fast man är så älskad? Hur kan man känna sej så tom när man är fylld med så mycket? Varför är nattens ensamhet så stark? Varför har det ens någon betydelse? Hur kan man känna sej tragisk bara genom det? Mitt liv spinner runt likt ett hamsterljul. Helt utan mening. Runt, runt och runt. Vad är det som fattar i mitt liv? Varför är mina känslor  som en berg- och dalbana? Varför ska jag tycka detta är jobbigt? Varför är det så svårt?
Mitt liv är som en skör tråd just nu. Mitt liv är messerabelt. Det borde inte vara det (och det är antagligen inte det heller) men det känns så. Har jag ens rätt att känna så? Har jag ens rätt att må dålilgt? Jag önskar jag vore trött, få kunna somna in i stillsamhet och tacksamhet för mitt liv. Att tycka mina ensamna nätter är rätt ök,rätt skönt att få sprida ut sej i en stor säng och kunna snarka så högt man bara kan. Jag önskar jag kunde.













Dö!

En kondom mot våldtäkt kan snart finnas på marknaden.
Kondomen Rapex sätts in som en vanlig tampong och har krokar som ska skada en eventuell våldtäktsman. Lanseringen har skjutits upp i tre år, men nu planeras den säljas i Sydafrika, som plågas av många våldtäktsfall.
Källa:Aftonbladet.


Intressant, sjukt att det behövs igentligen. Helt sjukt. Kommer detta komma på marknader och bli känt så kommer våldtäktsmännen att komma på något annat ändå. Ännu sjukare. Jag blir förbannad när jag ser detta men även väldigt glad.Så blandat. Att deft verkligen behövs det vet vi ju. Men när jag sitter här och resonerar över artikeln blir jag så ARG. Det finns inget att göra åt saken. Känner mej hopplös. Varöfr lever vi i en sådan värld. Varför gör man en sådan sak? Finns ingen idé att sitta och tänka på det. Finns inget att göra åt saken, om vi då inte ska ha dödsstraff på det?, Det kankse är det som behövs. Döda dom bara!  eller?




söndag!






Lagar kyckling och kantarellsås med riktiga kantareller i till frugan! Precis som hon vill ha det. och där ser ni halsbandet! YEah, det har kommit
nu blir det käk och lite plugg och slapp! Det är söndag!=) 



Godmorgon alla suckers!

Godmorgon allihopa! Jobbade i natt och har inte kunnat sova sen jag kom hem fyra i morse. Dricker lite kaffe nu för att kunna hålla mej vaken hela dagen, tror ni att jag lyckas? Var på apoteket förra veckan och köpte koffeintabletter för att ta det i samband med mina järn-tabletter. Tänkte få bättre resultat på mina problem. Men tror ni att det gick bra? Nej, tog två tabletter innan min lektion på morgonen och somnade 30 min senare på bänken! Underbart! Kan någon rekomendera mej något starkt och bra så att man inte somnar var som helst. (förutom knark tack=) )Provar med lite kafe nu iaf. Kommer somna om någon timme, det vet jag. Men om jag inte lägger mej i soffan då? Haha, yeah right. Ut och springa kankse? haha, yeah right. Jag vill vara vaken. Är det någon annan som har sådant här problem. Har gått till läkaren och fått på papper att jag har stor järnbrist och fått tabletter. Men det funkar inte. Inget biter på mej. Jag kan sova hur länge som helst och då menar jag HUR länge som helst. Var som helst och när som helst. Får försöka fixa detta på något sätt men vet bara inte hur.

Anyway, vet inte hur denna dag kommer att se ut. Har inget planerat förräns kl 22.00 då jag ska jobba. Så är det någon som är ledig så ring! Undrar vart min fru är nu ? Hon ligger nog antagligen och sover.
När jag vakna imorse så såg jag en fin överrasking på mikron. Våra halsband hade kommit! Yes, äntligen. så som jag har längtat! Jag beställde två halsband som det står "Frugan" på. Nu har dom äntligen kommit!


Ger er en låt så länge. Den biter sej fast i en, en skön nostaligsk känsla från sommaren 09 man får. Varsegod. Luta er tillbaka och njut! Godmorgon












Who am I?



Så länge hjärtat mitt slår, så minns jag dig när,
du stack ett hål i min kevlarsjäl.
Och så blev du mitt sår, och jag blöder ihjäl.
Kom gör ett hål i min kevlar... själ.



Genom min ungdom fanns du,Kent där som en klippa i stormen, så många minnen med dej,så många nätter. Kevlarsjäl..du försvinner aldrig ur mitt minne.
Inatt är du där igen.
Pain.




Dags för söm nu.Har pluggat till mitt historieprov till imorn, är lite nervös faktiskt. Men jag klarar detta.
Ni vet när man ska göra en sak men allt annt lockar? Så har det varit idag. Det har gått bra program på teven,det har varit bra låtar på datorn,det ha varit vänner man måste få prata med. Jaaa, allt har gått emot mej idag. Men jag har lyckats plugga iaf. Är stolt. Imorn ska jag till polishuset. Måste fixa mitt legg som jag tappade i somras. Mamma och Pappa ska med för att försökra att det är jag som är jag. Kul jag är en oidentifierad flykting. I mitt eget land. Känns kanon!

Godnatt


im cold






Stranded in this spooky town Stoplight is swaying and the phone lines are down Snow is crackling cold She took my heart, I think she took my soul With the moon I run Far from the carnage of the fiery sun Driven by the strangle of vein Showing no mercy I'd do it again Open up your eyes You keep on crying Baby I'll bleed you dry Skies are blinking at me I see a storm bubbling up from the sea And it's coming closer You shimmy-shook my boat Leaving me stranded all in love on my own Do you think of me Where am I now Baby where do I sleep Feels so good but I'm old 2000 years of chasing taking its toll And it's coming closer





Nu ska jag tilbaka till skrivbordet och plugget.







önskar att jag kunde spola tillbaka tiden, göra saker ogjorda.

















hjärtats röst

Tack för allt. Mina minnen ligger tryggt bevarat i mitt hjärta för evigt. Vill bara säga tack, tack för allt. Vi ses snart. Älskar och saknar dej.


Its kinda hard with you not around
Know you in heaven smilin down
Watchin us while we pray for you
Every day we pray for you
Til the day we meet again
In my heart is where Ill keep you friend
Memories give me the strength I need to proceed
Strength I need to believe
My thoughts big I just cant define 
Wish I could turn back the hands of time


im lovin´it








Japp, nu är det dax för roast på berns. kommer du,kommer jag, betnér! NU!


OMG



har varit hemma ett tag och pluggat ikväll, har städat mitt rum, underbart=)  sitter och kollar på nya serien på trean. Mohaha,jag spyr, hur blonda för dom vara. Om min mamma var en sådan skulle jag skämmas. Jag skulle flytta från Sverige,seriöst. Vem vill ha en sådan vid sin sida? Inte jag.Kvinnor som dom och Victoria Silverstedt förstör Sveriges sida utåt..  Aja Oh my guuuush, det börjar nu;) Bye bye

05.27

godnatt







...



"Det här är bara en insikt, att allt man tror sig se där borta i horisonten
är inte alltid det samma när du väl kommer fram."










lägger huvve på sne´







missade bussen på väg ner till stan för att träffa brorsan innan jobbet. Så nu sitter jag och väntar.. Idag är det kulturnatten på stan. Inget jag tänkt att gå på. Blir säkert mycket folk idag på jobbet. Eller man vet ju aldrig, men vi får se..
Idag har jag flyttat min gamla säng från rummet till ett förråd. Efter två år!=)  MItt rum känns numera luftigt!=)
Nej, dax för kaffe och cigg. Har inte tid med sånt här nonsens;)

Ta det lugnt ikväll mina kära barn.


Livin´on a prayer





har jobbat inatt och sitter här och kan inte sova. saknar mormor så hårt. saknar hennes värme,hennes närhet. Saknar allt som har med henne att göra. 7 år sedan och fortfarande kan det göra så där ilande, brinnande ont på insidan. Jag har kommit till en punkt som svider så hårt. Jag kan inte riktigt komma ihåg hur hon låter. Kan inte "höra" hennes röst inom mej, och detta gör så ont. Så ont. Jag vet, jag har tjatat om detta i många inlägg i många år. Men det ligger så nära mitt hjärta. Det svider så hårt. Så stor saknad och en sådan  stor tomhet som hon har lämnat går inte att beskriva. Vi mognas,vi blir äldre, vi dör. Det naturliga kretsloppet. Men jag vill inte uppleva att förlora min mor. Vet att det kommer att hända en dag. Vet att jag inte kan förbereda mej. Den känslan och den sorgen min mor hade när hennes mor dog vill jag inte uppleva. Så hårt det måste ha varit för henne när det var så hårt för mej. Jag vill inte. min mor och min mormor var bästa vänner. De var inte bara mor och dotter utan även allra bästa vänner. De ringde varandra varje dag, de besökte varandra så fort de kunde. De älskade att ha varandra i närheten. Deras uppe-sittar kvällar med galet mycket humor och skratt. En sådan otrolig fin vänskap och kärlek. Dom hade mognats in i varandra. Så som jag och min mor kommer att göra.  jag vill inte uppleva den förlusten. Visst, mormor vi kommer att ses igen. Vi kommer att skratta åt alla "gas"skämten. Vi kommer sjunga apsången igen. Men det är för långt tills dess. Jag vill ha din championspaj nu. Jag vill att du kammar mitt hår nu. Vill inte vänta. 

Dags att sova för att sedan vid uppvaknandet träffa min underbara mor.


 
..............................Påskynda inte kärleken, låt den gro och  växa ihop till ett.....................................





( synd, kunde inte lägga upp bilder, får bli en annan dag, godnatt)



 


KAOS



Dagens tidsfördriv..

Ikväll blir det jobb, men vi ska antagligen gå på almtuna hockey match snart.. Det kan bli något jätte nervöst och roligt.. Säger inte nu, men vi får se..

Oj shit... nu hände något här..
Vilket väder det är.
Det stora fönstret i vardagsrummet hade åkt upp .. allt hade åkt ner på marken.. Två krukor förstörda och jag fick ett skärsår..

Snälla förening.
Byt fönster!


vad vore jag... utan dina andetag?


Jag vet att du sover
Känner värmen från din hud
Bara lukten gör mig svag
Men jag vågar inte väcka dig nu

Jag skulle ge dig
Allting du pekar på
Men bara när du inte hör
Vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag

Min klocka har stannat
Under dina ögonlock
Fladdrar drömmarna förbi
Inuti är du fjäderlätt och vit

Och utan ett ljud
Mitt hjärta i din hand
Har jag tappat bort mitt språk
Det fastnar i ditt hår

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och färglös som en tår blir jag
Utan dina andetag

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
Om du inte ser på
Och genomskinlig grå
Vad vore jag
Utan dina andetag

Vad vore jag
Utan dina andetag

Allting försvann som jag hade srkivit. Så nu pallar jag inte skriva om det. tänkte bara säga att jag är jätte glad att Frugan är tillbaka. Du är efterlängtad min älskling. Har även beställt två halsband till mej och erica, två "carrie"halsband, med texten Frugan! Lovely..Väntar ivrigt på posten i veckan iaf=) Nej nu ska jag hänga lite framför teven, börjar ju inte förräns 13.00 imorn.. Underbart.
Höres, Ciao