Malin Holm.

Ok,alla ni. Det finns en person som jag blir så positvit aundsjuk på.=) Gå in på Malin Holm´s blogg nu.
Malin och Johan är vänner till familjen och denna kvinna(Johan du är allt bra du med) gör ALLT. Tittar ni på hennes bilder som hon lagt upp från huset. Så är det helt otroligt. Hon har så mkt fantasi och all cred till dej malin. Men allt som du gör är sånt man verkligen vill göra. Jag älskar att pyssla men gör det aldrig Och nu kommer nog världens dummaste mening. Jag har inte tid. Haha. Jag hör hur jag skrattar inombords.
Har inte jag tid???
Du som är två barnsmamma och ett helt hus att sköta OCH ändå så pysslar du som en galning.Det är helt otroligt..

Ja johan du kommer bli så stolt över detta inlägg. Din fru är helt fantastisk.
Just nu,finns det inget bättre än att gosa sig ner i soffan och gå in på rödgrins bloggen. Såmkt roligt man hittar och så sjukt fint.
Blir lite besviken på att du johan inte har bjudit mej över än;)

Ja, som sagt all cred till Malin. Du är sjukt bra!

Internt skämt

Årets kommentarer 2008.

1. Vi har våran första grill-kväll utomhus.Det är mars. Vi har haft det jätte trevligt med ett gäng kompisar med filtar och dunjackor. När vi släcker grillarna med öl utbrister Erica i ett gällt tonläge(ungefär som en gammal kärring) springer fram med armarna fladdrandes och bena brett istär vankandes i panik.  MEEEEN SAAAAARA; DOM HÄR FILTARNA SKA JU LIGGA I VARDAGSRUMMET

2. Sitter hemma hos madde och diskuterar sport. Saffe och Olle påstår att män alltid är bättre på sport än kvinnor, till och med i hästhoppning. Madde utbrister efter en stunds betänketid: Det är ju faktiskt hästen som hoppar.

3. Erica,Sara och Jossan har haft ett besök på Systembolaget i Stenhagen. Vi diskuterar snygga efternamn. Jossan: Hörrni, visste ni att man tar killens efternamn när man gifter sig?

4. Erica,Emma och sabrie är på väg till den parkerade bilen i stan. NÄr Emma småspringer fram till passagerardörren och skriker-FUCKFACE eller vad heter det GABBON. Erica poängterar-Det heter SHOTGUN.

5. Erica och Sara sms med varandra. Erica skriver i ett sms till Sara och frågar- Ska du bedriva ELDSKOG. Sara skickar snabbt tillbaka-Frugan, det heter inte ELDSKOG det heter ÄLSKOG.

6. Erica är katt vakt åt hennes pojkvän MAtte´s katt Asta. Erica gullar med katten och säger- Ska du hem till MAtte imorn!
JOssan skakar på huvudet,suckar och säger. MÄH; DET HETER JU  FAKTISKT HUSSE. Några timmar senare inser jossan att husse faktiskt heter MAtte.

7. Sara är dyngrak sitter på efterfest och sms Erica inför natten. Hej Frugan, är på efterfest gör en polare. Men många killar som är här vet inte vad vett är. Helt dumma i huvudet. Har redan slagit tre killar på käften och bråkat med 10. Helt sjukt. Invandrare som svenk. Finns ingen respekt för kvinnor över huvud taget.Med mottaget 05.11

Dessvärre inte!

Det finns inte en enda som läser min blogg längre... och det är väl kul! Mohaha.

Men jag antar att jag skriver för att rensa mina tankar, även om ingen läser.

HAr varit en vanlig dag idag.. gick upp tidigt, en telefonfösäljare lär ju veta exakt  när man ligger och sover.
Jag tror dom har något slags övervaknningssystem. Dom vet vilka rutiner jag har Och för att göra det ännu mer irreterande för oss så ringer dom när man har en sovmorgon. Grattis Tele2, ni lyckades igen!!
Det var bara och gå upp, han snackade i telefonen kankse en kvart, ovanligt långt för en sådan när jag inte ens har tackat ja på att han får dra hans information som stårpå ett papper på hans bänk... Aja, Tvättade och diskade lite, kollade på tv och försökte fixa internet i morse.. Efter en timme ser jag något jag inte borde ha missat... Strömsladden var inte i uttaget... Bra sara, Bra mitt lilla cepebarn, känner jag någon som säger till mej...

Börjadejobbet kl fyra, har varit en seg dag. Inga kunder,inga rushen. Sprang mest runt och satteklisterlappar på alla..Givande för en arbetsledare ansåg jag=)


Nu har jag kommit hem, ORKAR inte.När jag som minst anar det händer det. Jag trodde jag hade blivit bättre, Jag trodde jag hade växt mkt mer i mej själv.Men denna vecka har jag gått MINSt fem år tillbaka i utvecklingen. Känns sjukt trögt. Aldrig mer kommer jag lite på mej själv OCH  aldrig mer kommer jag berätta för någon. Jag hoppas nu att jag kommer bli en sån där person som har så hög hög stolthet. Som min fru, Visst har vi diskuterat dettamånga gånger.Ibland är det bra Ibland är detdåligt. Frugan har nog allt blivit lite bättre. Men jag tror nog att jag ska bli som hon var förr. Aldrig släppa på något, för man förlorar detändå i slutändan.Nån liten stackare kommer in i ens liv och rör om allting.Utan att ens veta om det tror jag.. Sånna människor borde skjutas.Seröst.... Haha


Nej det vart för laddat för mej nu.
Drar till tv-EFTERLYST


chill out bitch!

Oops,I did it again.

FanFanFan.I did it again..I think...

16 februari.
En helt vanlig dag.Sug.
Var på jobbet, gick hem ganska snabbt och la mej i soffan! Så sjukt skönt!
Att jag kankse gjorde det igen är ju inte så överraskande.Blir lite irreterad på mej själv, men först och främst den andre.Vad har jag gjort..Ingenting.. men tydligen gjorde jag något...
Skit samma..

är väl van nu så jag sa inte klaga....Var bara litetråkigt..

Ha en bra kväll allihopa. Nu ska jag kolla på tv och sjunka ner i soffan;)