en hett dag!

palla jobba hela dagen, sen hem och sova? nej..
vet inte vad jag ska göra.. har jobbat heeela dagen i denna värme, som alla pratar om. Men att stå bakom en grill dessutom,, nej det är ingen höjdare det.. Kom hem sent, och såg kuvert i lådan... Jag har blivit antagen till skolan=) Yeah, okej inte så svårt att komma in, men man vet ju aldrig.. Nu Ska jag köpa ryggväska, linjal och ett par töntigfa glajjor..=) Igår vart det film. har sagan om ringen triologin hemma. så några kom över och såg den. Nu är det bara tredje kvar. Yes.. SJukt bra e dom, men sjukt långa. Blir påmind varje gång man tittar på dom. Men men trevligt var det och äckligt varmt..
Ingen höjdare att vara i våran lägenhet på sommaren.. sol i ALLA fönster, HELA dagen. det är fruktansvärt..

Nej, nu ska jag glo teve.
see yah!

har inte ork!

nej jag pallar inte. bloggen har varit cepe i några dagar och nu hade jag skrivit ett långt inlägg som helt plötsligt försvann..
Ja det gjorde verkligen det! haha

Jag orkar inte skriva om så.

Bye bye. syns en annan dag;)


resumé och lite saknad över gräset!

ja, då satt man här framför datorn igen.
Imorn börjar jag jobbet igen... Ångest Ångest! Denna dag har gått så sjukt snabbt, vaknade upp imorse at någon knackar på dörren.. Hinner inte reagera vad det är som försigår innan någon låste upp dörren. Det var ventilations-killarna. Skule fixa något. Kollar snabbt på frallan och säger att hon inte får gå upp, ligg kvar... Pallade inte gå upp. kan ju hända att jag skrämmer vettet ur dom om jag kommer uppvinglandes in i köket., speciellt så som jag ser ut på morgonkvisten... Dom stog ett bra tag inne i köket och fixade något.Hörde dom skälla på våra stolar som inte var stabila nog för deras tunga kroppar;) Blev lite lack, men somna om=)
Har vart en frugdag idag. Ringde runt till massa och undra om dom ville umgås med oss, men ingen var sugen.. så det fick bli min mamma som dock är tvungen att alltid ställa upp.
Jag och frugan, mamma och lillebror åkte till fulleröhandel. Jag köpte en groda till balkongen till minne av min fru!=)
sen har vi åkt runt på massa blomsteraffärer och letat blommar till våran balkong. Sluta med att vi inte hitta några och åkte hem.
Och nu sitter jag här, blev ett långt inlägg idag. För ovanlighetens skull.
Känner mer sjukt frustrerad och sjukt kaos just nu..
Dagarna går väälidgt långstamt men ändå snabbt. Hinner inte riktigt med i planeringen.
Ville inte komma hem från öregrund. så sjukt bra det var där. Älskar att få vara där ute och bara ta det lugnt.
Jag vill tillbaka nu. Vill kolla på kassa filmer, vill frysa fötterna av mej, vill spela massa gabbon och monopol. Vill ligga på grästet och bara njuta av solen. Jag vill tillbaka nu!
Kan någon byta plats med mej!

mini semester.

nyss hemkommen efter det årliga firandet på landet. det var trevligt. Vi vart en stor bunt med människor detta år också, även fast det inte kom några gamla. Det var trevligt. men vissa var grymt saknade. Bara så ni vet!
Ångest att komma hem lite faktiskt.. Så sjukt härligt att vara ute på landet. Ingen mobil i fickan,ingen stress. bara ligga och ta det lugnt!.

Imorn är jag ledig, känns underbart!!! Mycket bra. Får se vad som hittas på då.
Nu väntas  det på frallan som kommer och ska korka upp en vinare.. Japp, sån är hon, hel cool tjej. Så där på en söndag bara.!
Det gillar vi. Hon mår bra, jag mår bra, solen mår bra, vinet mår bra...! Hur mår du??

jag mår bra jag mår bra, jag mår bra,... hur mår du??

jag mår bra, livet mår bra, solen mår bra, kontot mår bra,skolan mår bra....hur mår du?

ska till frugan och shoppa lite på gränby, sen ska vi käka något gott ikväll och städa=) 
snart är det midsommar och längtar så, inte lika mycket som jag gjorde när vi skulle till barca, men nästan. bara för att jag vet hur skööönt det var att komma bort.
Midsommar kommer bli så himla bra, iof victor kommer inte och det blir en stor tomhet. Men vi klarar oss, jag kommer ju liva upp stället!;)

Nej , nu har frugan vart på toaletten, så nu ska vi dra!!!


SEE YA!

underbart

gör i ording mej inför jobbet.
NU ser jag fram emot tills på lördag, FRugan fyller år!=) Under bart, och jag är ledig fredag och lördag..
Har två jobbiga dagar framför mej med bedå Bk och Etage.. Men måste se fram emot något också, annars pallar jag inte..

Har skickat efter en almanacka, som jag har gjort alldeles själv. Sjukt fin och sjukt bra! Det skulle vara leverans på två veckor och det suger ju lite. Men Men skriver på lappar så länge=)
Igår var jag til Etage och bestämmde sommarschemat, haha shit. Palla säta schema för en hel sommar. Men det blir säkert bra.

I veckan har jag också samhälls- och matte prov. Det sista! och avgörande. Det måste lyckas, är lite smått nervös över det. Men det kommer säkert gå bra, som jag alltid försöker intala mej.
Midsommar snart också, underbart, hoppas det blir fint väder, JAG ÄR LEDIG! underbart det också-

Mycket underbart i detta inlägg, men det är väl bra efter alla mina emo.inlägg=)

Nej, nu ska jag ta en sista cigg och dricka lite kaffe innan jag beger mej, UNDERBART!!!


ställ mej inte i ett led...

det är söndag och som vanligt ångesten ligger över en.Imorn måndag och en ny veckodag börjar.
idag har jag firat mamma på hennes stora mors-dag. Vi grillade första gången detta år, sjukt gott grillat kan vara. Sen har vi åkt runt och kollat på hus som vanligt=), avslutade kvällen med ett besök på BK för några coffeeshakes!!.... Underbart och berondeframkallande!
nu är det tyst i lägenheten efter besök av håtan. har spelat massa kort idag, det var trevligt. Va så trevligt att man tappade bort tiden, ska försöka sova  nu innan det börjar bli försent.

godnatt....