Dag 1 på "claras-följa-upp-mej-blogg" All for you!

vaxcker


det är måndag och en väldigt seg måndag! Gick upp i morse med världens värk i rygg och mage. ja som vanligt. men det var bara att palla sej till jobbet! GÅ dessutom! Väl framme vid jobbet så hade jag ingenting att göra. det var så lugnt idag att jag nästan spydde. försökte fördriva tiden med att alla adnra skule göra sin to-do lista. JObbigt att behöva säga till alla andra att jobba när man inte har något själv att göra.
Tiden gick hyfsat snabbt fram till fem. då paulina kom och förgyllde tiden.

Behövde lätta mitt hjärta. så då blir det till paulina. Idag handlade det  om Ola. Japp, vi försökte hitta en plan om hur jag ska fånga hans hjärta.
Jag vet inte om vi vart mer smart efter samtalet, men jag tror att jag bara skulle bara vara mej själv när jag träffar han( haha)
fram till stänging var det helt okej med folk.

Efter att allt var gjort hämtade frugan upp mej, så åkte vi till fraodi och kollade på hans nya lägenhet. Jonny,jakob och alex var även där. Så det blev många roliga timmar.

Känns inte som en så lyckad dag idag. Det är så drygt på måndagar och tisdagar. Då jobbar jag till nio. Missar hela dagen. Men sånt är livet.

på onsdag jobbar jag sista gången för etage. Efter två år bestämmde jag mej för att sluta. Känns jobbigt. men det kommer nog att gå bra.=(

Måste gå och lägga mej nu. För jag vill inte vara trött imorn med.
Hoppas du njuter av mitt bloggande nu.
ÄLskar dej. Ta hand om dej där borta. Hälsa BSB från mej om du ser dom=)
Och shanye ward!!!!
Hoppas tiden går snabbt. Så att jag kan få krama dej igen!
Älskar dej clara. Kisses and hugs.. eller?

BTW min mamma på bilden.
Du är underbart vacker.
Glad att jag har ärvt allt=)
Haha...(foto: Clara norström)